Monica Gabor, supărată pe Botezatu pentru o rochie de 20.000 de euro

După ce creatorul de modă a refuzat să participe la „nunta secolului”, revista Star dezvăluie în ultimul ei număr, adevăratul motiv care a condus la cearta dintre cei doi: o rochie scumpă, semnată Cătălin Botezatu, care s-a rupt. Să confirme acest lucru spusele lui Botezatu, cum că Moni are şoldurile prea late?

Povestea a început anul trecut, la Summer Fashion Festival, unde Monica a pus ochii pe o rochie a creatorului. Cum Iri îi îndeplineşte toate dorinţele, i-a achiziţionat, pentru suma de 20.000 de euro, respectiva piesă de îmbrăcăminte. „Piesa vestimentară mi-a plăcut atât de mult, încât am hotărât să o îmbrac la Revelionul pe care l-am petrecut în Dubai, la Burj Al Arab. Noroc că mi-am luat o rochie de rezervă, fiindcă celei semnate de Botezatu i s-a rupt imediat fermoarul. Nici nu am apucat să o port deloc. La 700 de milioane, mă aşteptam la un lucru de calitate. Nu contest valoarea lucrurilor făcute de designerii autohtoni, dar când soţul meu treuie să plătească triplu doar pentru că este o personalitate, mă aştept să primeze calitatea”, a declarat Monica pentru revista amintită.

La rândul lui, Cătălin Botezatu spune despre Moni că inventează şi că nimic nu este adevărat: „Nu ştiu cum poate să declare aşa ceva, din moment ce a purtat foarte multe haine semnate Cătălin Botezatu. Eu nu cred că i s-a rupt nici un fermoar. Cred că minte!”.

Antena 3

Adauga un comentariu

*