Tom Cruise şi Katie Holmes au fixat data şi locul nunţii

Tom Cruise şi Katie Holmes s-au hotărât în sfârşit asupra datei şi locaţiei mult aşteptatei ceremonii de nuntă. Cei doi au optat pentru data de 18 noiembrie, iar nunta va fi organizată în Italia, a precizat purtătorul de cuvânt al lui Tom Cruise, Arnold Robinson, informează miercuri Associated Press recepţionată de Rompres.

De asemenea reprezentantul starului din seria „Mission Impossible” a confirmat ÅŸi faptul că Å£inuta miresei Katie Holmes este concepută special de renumitul designer italian Giorgio Armani.
Katie Holmes, 27 de ani şi Tom Cruise, 44 de ani, s-au logodit în iunie 2005. Ei au împreună o fetiţă, Suri, născută la 18 aprilie a.c..

Prima fotografie a celor doi în calitate de cuplu a fost făcută tot în Italia, la Roma în aprlie 2005. Două luni mai târziu Tom Cruise a anunţat că i-a cerut mâna lui Katie din vârful turnului Eiffel din Paris.

Katie Holmes a mai fost logodită cu actorul Chris Klein, în timp ce Tom Cruise a mai fost căsătorit de două ori, cu Mimi Rogers şi cu Nicole Kidman, şi a mai trecut printr-o relaţie cu Penelope Cruz.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*