Noua Românie socială, oferta PSD lansată la Roman

Municipiul Roman, zonă de mare concentrare şi putere PSD, a fost cuprins miercuri de la prima oră de febra vizitei la cel mai înalt nivel întreprinsă în municipiu de exponenţii de marcă a fostului partid de guvernământ, transmite corespondentul AMOS News.

Mircea Geoană, însoţit de 38 de membri marcanţi ai partidului, deputaţi şi senatori, au descins, de la ora 9, în oraşul de la confluenţa Siretului cu Moldova.

Prima etapă a vizitei a constat în inaugurarea noului sediu al PSD Roman, o impunătoare veche casă boierească, sediul fostei Şcoli de muzică şi arte plastice a municipiului.

Vârfurile PSD nu au întârziat prea mult aici, şi, in corpore, s-au deplasat spre Primăria Roman, unde, în sala de conferinţe, a avut loc întâlnirea cu cele 41 de organizaţii locale de pe raza municipiului Roman.

În cadrul acestei întâlniri, Mircea Geoană a cerut liderilor locali să fie mai incisivi şi, mai ales, să vină cu soluţii pentru a rezolva problemele create de “guvernarea portocalie”.

După o trecere protocolară pe la Catedrala Episcopală a Romanului şi Institutul Teologic Franciscan, conducerea superioară a PSD a mers la sala de conferinţe a Hotelului Roman, unde era aşteptată de activul de partid din întreaga Moldovă.

Aici a fost dezbătută tema “Oferta politică a PSD – O nouă Românie socială”, fiind clar din declaraÅ£iile celor înscriÅŸi la cuvânt, dorinÅ£a conducerii PSD ca organizaÅ£iile din teritoriu să fie mai active ÅŸi, mai ales, să se axeze pe prezentarea către populaÅ£ie a nerealizărilor coaliÅ£iei de guvernământ.

În acelaşi timp, senatorii PSD Ioan Solcanu şi Răzvan Theodorescu, acesta din urmă romaşcan, au condus întâlnirea membrilor comisiei de învăţământ din Senat, în Sala ovală a primăriei romaşcane, cu profesorii din municipiu şi din zonă.

Profesorii au ridicat problema slabei dotări a şcolilor şi, mai ales, a numirilor de directori, pe alte criterii decât cele de competenţă, respectiv pe criterii politice.

Adauga un comentariu

*