Brigadă feminină de arbitri la Fc ArgeÅŸ – FCM Bacău II (1-0)

Partida din Cupa României dintre FC Argeş şi FCM Bacău II a fost condusă de Teodora Albon, iar jucătorii au recunoscut că timp de 90 de minute au cam uitat de înjurături.

Teodora Albon, Monica Rigo şi Irina Mârţ au avut rezervă un arbitru de divizia A, Victor Stănişteanu, cel care va fi tot rezervă la meciul Stelei cu CFR Cluj. La final, nimeni nu a avut nimic de reproşat arbitrajului, un lucru destul de rar întâlnit după un meci de fotbal în România.

„Cred că cele trei s-au descurcat destul de bine, nu au fost probleme”, a declarat Dorinel Munteanu.

„E pentru prima oară când mă arbitrează o brigadă feminină. Am cam uitat să înjurăm astăzi”, a declarat, la rândul său, Gane.

Cele trei au fost deja delegate şi în etapa a 13-a a Ligii întâi. Teodora Albon va fi rezervă la jocul Gloria Bistriţa-Farul Constanţa, Monica Rigo va fi asistent la UTA-FC Naţional, în timp ce Irina Mârţ va oficia la linie chiar la meciul lui FC Argeş cu Oţelul Galaţi.

FC ArgeÅŸ – FCM Bacău II: 1-0

De aproape 270 de minute a avut nevoie Dorinel Munteanu pentru a obţine prima sa victorie cu FC Argeş. După înfrângerile cu Poli Iaşi şi CFR Cluj, piteştenii au învins în Cupa României o divizionară C, FCM Bacău 2, printr-un gol marcat de Jerry Gane.

Piteştenii au început meciul de la Buzău fără Tănasă, Gane şi Năstăsie, convinşi că băcăuanii nu le pot pune probleme. Cum până la pauză FC Argeş nu a reuşit mare lucru, managerul piteştenilor a schimbat echipa după pauză. În minutul 51 Tănasă a trimis balonul în poartă, însă golul a fost anulat pentru fault la portar. Prima victorie a lui Dorinel a venit în minutul 84, când Gane a reuşit un eurogol cu un şut de la 25 de metri.

„Victorie chinuită, mă aÅŸteptam la un joc greu dar asta ÅŸi din cauza noastră”, a declarat Dorinel Munteanu.

„Am făcut un meci bun, am ratat, mă bucur pentru prima mea reuÅŸită la FC ArgeÅŸ”, a declarat Ionel Gane.

Dorinel Munteanu nu a fost trecut pe foaia de arbitraj ca maseur. El le-a pus la dispoziţie jurnaliştilor foaia de arbitraj pentru a-i convinge de asta.

Realitatea TV

Adauga un comentariu

*