Irinel îi va reda libertatea Monicai dacă va dori un alt bărbat

Irinel Columbeanu se arată foarte tolerant când vine vorba de iubire. Astfel, el este decis să îi redea libertatea Monicăi, dacă aceasta se va îndrăgosti de un bărbat mai tânăr. Miliardarul este de părere că nu poţi să ţii cu forţa un partener, dacă acesta nu te mai iubeşte şi nu mai vrea să fie cu tine. Dar normal că şi fuga îşi are preţul. Moni va pleca probabil fără nimic prin buzunare. Oare să îşi asume ea riscul ăsta? Greu de crezut.

„Nu ştiu cum o să reacţionez, probabil că mi-ar părea rău, dar nu cred în posibilitatea de a schimba cu forţa hotărârea partenerului”, ar fi mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit cotidianului Averea.

Nu credem că Monica îl va părăsi aşa de uşor pe Iri. Mai ales că acum urmează să îi facă şi o moştenitoare. Păi, unde o va duce ea mai bine ca acum? Aşa că Iri nu are de ce să-şi facă griji. Deocamdată.

În ceea ce o priveşte pe micuţa care urmează să se nască, Irinel a fost rezervat în declaraţii privind viitorul ginere. Nu ştie încă dacă va fi de acord să fie mai în vârstă decât fiica lui sau nu. Timpul va hotărî şi el va reacţiona în funcţie de situaţia creată. Dar, cum istoria se repetă de obicei, nu ar fi exclus ca şi fiica lui să calce pe urmele mamei ei.

Antena 3

Adauga un comentariu

*