Irinel Columbeanu – amendat dupa ce a provocat un accident rutier

Vineri după-amiază, pe Drumul European 70, în comuna Mehadia, judeţul Caraş-Severin, un autoturism Bentley s-a ciocnit cu un camion. La volan se afla omul de afaceri Irinel Columbeanu.
Autoturismul Bentley s-a ciocnit de un camion aparţinând unei societăţi de transport de marfă din Caransebeş. Cu toate că în urma impactului nimeni nu a fost rănit, autoturismul de lux a suferit avarii în partea stânga faţă şi la direcţie.

Şoferul camionului afirmă că totul s-a petrecut în câteva clipe, iar vinovat de producerea accidentului este Columbeanu. Martorii spun că omul de afaceri a dispărut imediat de la locul accidentului şi că altcineva a susţinut că a condus autoturismul Bentley.

În fapt, Columbeanu a mers să dea declaraţii la poliţie, unde a fost supus alcooltestului.

Carnetul de şofer al lui Columbeanu nu a fost ridicat de poliştii din Caraş Severin. Acesta a avut noroc deoarece de la 1 ianuarie, odată cu intrarea în vigoare a noului cod rutier pentru aceleaşi cauze carnetul i-ar fi fost suspendat.

Omul de afaceri s-a ales, în urma accidentului pe care l-a produs doar cu o amendă. Într-un moment de neatenţie, Irinel Columbeanu care se îndrepta spre Timişoara spre a promova cartea despre viaţa lui a intrat pe contrasens unde a acroşat roata din spate a unui autocamion.

Maşina de mare tonaj era condusă de un tânăr de 28 de ani din Caransebeş, Dănuţ Albai. Din fericire, amândoi şoferii au scăpat fără răni, aceştia alegându-se doar cu o sperietură serioasă.

De asemenea, poliţiştii au precizat că nici şoferul autocamionului şi nici omul de afaceri nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de producerea accidentului.

Adauga un comentariu

*