Pavel Stratan are un nou videoclip !

Inedita si realista, “Nunta” (cel mai recent single al lui Pavel Stratan) este o piesa pe care artistul sustine ca o canta nu pentru toti fanii lui, ci pentru fiecare in parte. Pentru ca fiecare trecem la un moment dat prin acest eveniment important din viata. Il reprezinta, asa cum fiecare dintre piesele sale o face: adica in intregime.

Pavel Stratan are un nou videoclip !Cel de-al doilea single de pe albumul “Amintiri din copilarie – volumul III” este o piesa deosebit de dinamica, asa cum ne-a obisnuit Pavel (exceptie facand “Visul”). Avand un text care incearca sa darame bariere, a beneficiat si de un videoclip intr-o maniera neconventionala. La crearea acestui context special a ajutat Costin Voicu, care s-a ocupat exclusiv de styling, ca si in celelalte proiecte ale lui Pavel Stratan.

Locatia aleasa de Dragos Buliga (regizorul care s-a ocupat de realizarea acestui videoclip) a fost un camp, in apropierea Bucurestiului. Videoclipul poate fi urmarit pe posturile muzicale de specialitate si va surprinde printr-un dinamism al succedarii secventelor, impus din montaj,

Filmarile au durat de la patru dimineata pana seara, cand au fost nevoiti sa se opreasca datorita ploii de inceput de toamna. Inca o data, ca si in cazul filmarilor de la “Du-Du”, Pavel a avut de luptat cu capriciile vremii: frigul din zorii zilei si caldura excesiva de la amiaza, cand a fost nevoit sa alerge tot timpul, conform scenariului.

Atat de mult soare incat in miezul zilei intreaga echipa a suferit si de caldura… Noroc cu fantana care, fiind o parte a decorului natural folosit in videoclip, a reusit sa le potoleasca setea artistului si celor din echipa! Insa, din fericire, intamplari neprevazute sau neplacute nu au fost pe “platourile de filmare”, totul derulandu-se dupa planul initial conceput.

Aceasta piesa a fost aleasa pentru a face parte din campania de promovare a celui mai nou album al lui Pavel. “Nunta” s-a impus dintre cele cateva propuse initial pentru a fi al doilea extras pe single de pe album – “Vasile, toarna!”, „Liza”, Copacul Vietii” – in mod special pentru dinamism, linie melodica inedita, sound deosebit si nu in ultimul rand interpretare naturala, desi tempo-ul din finalul piesei se poate spune ca este cel putin “allegro”.

Adauga un comentariu

*