Sapte morti pe Autostrada

Un accident foarte grav a avut loc luni seară pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în apropierea kilometrului 92, pe sensul de mers dinspre Piteşti spre Capitală. Potrivit primelor informaţii, şapte oameni au decedat, iar 13 au fost răniţi. Printre răniţi se află şi trei copii, mama unuia dintre ei numărându-se printre cei care au decedat.

În accident au fost implicate trei autovehicule: o Dacie, un TIR şi un furgon. Se pare că Dacia a vrut să depăşească TIR-ul, care a acroşat în cele din urmă furgonul. În furgonul care ar fi trebuit să transporte marfă erau înghesuite mai multe persoane de etnie rromă, toţi fiind accidentaţi mortal. Imaginile de la locul accidentului sunt şocante, cele şapte cadavre fiind întinse pe şosea. Circulaţia pe autostradă a fost deblocată, totuşi se circulă pe o singura bandă. Cei zece răniţi au fost transportaţi la spital.

Tragedia din această seară vine la nici două săptămâni de la un alt eveniment cumplit, petrecut pe o şosea de lângă Bârlad. 13 oameni au murit atunci, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în plin într-un autocar. Înmormântarea victimelor a şocat o ţară întreagă. Din nou s-a vorbit despre neatenţie la volan, despre viteză, despre inconştienţă. Cazul a fost intens mediatizat, în speranţa că numărul şoferilor inconştienţi se va reduce.

Însă doar trei zile mai târziu, un alt accident aducea doliul în zeci de familii din Călăraşi. 7 tineri îşi pierdeau viaţa tot în urma unui accident de circulaţie. Înghesuiţi într-o Dacie, se întorceau de la discotecă. Oboseala şi teribilismul i-a costat viaţa. Autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un copac. Între cei 7 tineri, niciunul nu depăşise 25 de ani.

Adauga un comentariu

*