Teo Trandafir este noua vedetă Realitatea

Realizatoarea TV şi întreaga sa echipă redacţională au venit la Realitatea Media, din 15 septembrie, pentru a lansa formatul românesc al postului Romantica. Teo Trandafir va fi directorul canalului Romantica şi va construi, alături de producătoarea Andreea Godeanu, echipa ce va relansa postul, în varianta românească, în februarie 2007, potrivit unui comunicat al departamenului de marketing şi PR al Realitatea Media.

Teo Trandafir este noua vedet� Realitatea„Am fost ÅŸi-am vizitat hala ÅŸi studiourile Realitatea (marÅ£i – n.r.) ÅŸi mi-am dat seama cât de drag îmi e s-o iau de la capăt”, a declarat Teo pentru NewsIn. „Pur ÅŸi simplu mi-e drag să încep ceva. M-a distrat foarte tare să văd cum lumea face, cu un entuziasm nebun, emisiuni printre plastice ÅŸi bucaÅ£i de plexiglas. Mi-era dor de entuziasm ÅŸi de veselie”, a adăugat vedeta.

Potrivit presei centrale, după plecarea din trustul Media Pro, Teo s-a aflat în negocieri, neconfirmate oficial, cu mai multe canale de televiziune, printre care şi Kanal D al trustului turcesc Dogan Media, un nou post ce va fi lansat în România în 2007.

Postul condus de Teo Trandafir, ce a difuzat până în prezent, mai ales telenovele, îşi va restructura conÅ£inutul. Noua grilă de programe Romantica va cuprinde ÅŸi producÅ£ii proprii ale grupului Realitatea Media. Teo a spus că nu are încă o strategie pentru noul post românesc, dar că de-abia aÅŸteaptă să înveÅ£e să fie manager. „Eu n-am fost manager niciodată. Am o bună practică în a pune întrebarea potrivită, persoanei potrivite. Tehnica asta nu îmi mai este de mare folos acum”, a spus Teo. „Nu ÅŸtiu cum voi face, dar vă pot spune că abia aÅŸtept să învăţ. Cred că sunt în anul pregătitor, la grădiniţă. Am, însă, de unde să învaÅ£ ÅŸi sper să-mi schimb pârghiile interioare. Åžtiu sigur că va fi bine”, a adăugat ea.

Teo Trandafir ÅŸi-a început cariera în radio, ca realizator de emisiuni la Fun Radio BucureÅŸti, în 1991. S-a mutat la Pro FM în 1993, unde a prezentat emisiunea „Rondul de dimineaţă”, alături de Răzvan Exarhu ÅŸi Bogdan Stratulă. Realizatoarea a debutat în televiziune la Tele7abc, la iniÅ£iativa conducătorului de atunci al postului, Mihai Tatulici, ÅŸi a prezentat, alături de Mircea Badea, matinalul „Bună dimineaÅ£a, România”. Teo ÅŸi Mircea s-au mutat, din 1998, timp de doi ani, la Antena 1, unde au realizat ÅŸi prezentat împreună programele „DimineaÅ£a devreme” ÅŸi „Teo ÅŸi Mircea Åžou”. Teo a revenit în trustul Media Pro, în 2000 ÅŸi a prezentat, la ProTV, emisiunile „Teo”, „Bilet de vacanţă”, Å™ săptămâni în balon”, „Vine Teo”, „Teo ÅŸi vedete cu sacu”, „Teo ÅŸi Andi”. Vedeta a părăsit trustul Pro în această vară.

„Sunt foarte fericită că perioada de agonie pe care am trăit-o în ultima vreme, s-a sfârÅŸit. PuÅ£ină lume ÅŸtie cât de greu e pentru un om obiÅŸnuit undeva, să se desprindă de acel loc, mai ales când persoana respectivă are ÅŸi un copil de crescut. ÃŽnsă, acum sunt liniÅŸtită ÅŸi fericită”, a spus Teo.

„Nu mi-a fost greu să plec. ÃŽn perioada care a urmat plecării mi-a fost foarte greu. Abia după ce faci un ‘act eroic’, începi să te îndoieÅŸti de validitatea lui. Aveam zile bune ÅŸi zile proaste. Åži nici nu puteam spune nimănui ce simÅ£eam, lumea ar fi interpretat că vreau să mă întorc”, a explicat vedeta. „Mă întrebam: Oare n-am devenit prea protevistă? Mi-a rămas în cap o întâmplare: în ultimul oraÅŸ al caravanei, un domn a venit la mine ÅŸi mi-a spus ‘Trebuia să vă văd, doamna Teo. Dumneavoastră aÅ£i devenit un obiectiv turistic’. Atunci cred că am realizat că mă transformasem într-un fel de tablou, pe peretele Pro-ului”, a spus Teo.

Romantica are la baza o asociere între trustul Realitatea Media şi Zone Media Enterprise. Postul TV are contracte cu societăţi de cablu ce însumează 2,5 milioane de abonaţi, potrivit comunicatului de presă al Realitatea Media.

NewsIn

Comentarii

  1. tatiana ghiuzan a zis:

    pina acum nu am urmarit deloc romantica ,acum ,abia astept sa inceapa teo ,imi era dor de ea ,unde e teo vom fi si noi .sunt curioasa ce programe vor fi ,am incredere in teo!!!

Adauga un comentariu

*