Relaţia Nicoletei Luciu a început să scârţâie

Relaţia Nicoletei Luciu cu omul de afaceri Zsolt Csergo pare să nu mai meargă ca la început, ba chiar a cam început să scârţâie. Gurile rele spun că de vină pentru acest lucru este chiar iubitul Nicoletei, care nu dă semne că ar fi hotărât în ceea ce priveşte viitorul lor. Chiar dacă au trecut deja doi ani de când sunt împreună, Zsolt a făcut ca şi uitată promisiunea inelului de logodnă.

nicoleta luciu nude

Lucrurile au mers ca pe roate până când ei s-au întors din vacanţa petrecută în insulele din Marea Adriatică. Ceva-ceva este posibil să se fi întâmplat acolo, căci altfel nu se poate explica răceala subită dintre cei doi care până nu demult erau nedespărţiţi. În ultima perioadă, fosta asistentă a lui Teo fost văzută mai mult singură pe la petrecerile mondene la care a participat. Singură şi tristă, căci se gândea că iubitul ei, deşi este în ţară, preferă să rămână la Miercurea Ciuc decât să se deplaseze până în Bucureşti.

Nicoleta pare însă să se consolat cu ideea şi ca să compenseze cumva lipsurile sentimentale, s-a apucat să-şi canalizeze toată energia asupra carierei sale. Aşa că deja se pregăteşte să revină pe platourile de filmare, pentru un rol într-un film. Bineînţeles, tot o telenovelă. Să sperăm că Nicoleta va face furori şi în această nouă producţie, fără să fie nevoie să deschidă de prea multe ori gura. Nu de alta, dar trebuie să-şi menajeze vocea pe care vrea s-o folosească la potenţialul maxim, fie doar pentru înregistrări de studio.

Domnişoara Luciu a hotărât că trebuie să ia viaţa în piept şi să răzbată pe cont propriu prin hăţişurile pieţei muzicale. Urmează să lanseze în curând un album solo de la care are aşteptări destul de mari, sperând ca acest material să aibă tot atât de multă popularitate ca şi ceea ce a editat cu trupa Laguna.

Antena 3

Adauga un comentariu

*