Lui Paris Hilton i-a plăcut în arest

Dacă pentru multe vedete conducerea sub influenţa alcoolului le-ar putea influenţa în mod negativ cariera de vedetă, se pare că la Paris Hilton lucrurile stau cu totul invers. „Arestarea lui Paris Hilton a făcut-o mult mai faimoasă”, este de părere experimentatul jurnalist american Michael Levine.

Elliot Mintz, publicistul lui Paris, a confirmat faptul că artista a băut la o petrecere înainte de a urca la volan, însă crede de asemenea ca şi Michael Levine că acest lucru nu are cum să-i afecteze imaginea: „Oamenii plac pe Paris în toate ipostazele sale: actriţă de comedie, vedetă TV sau cântăreaţă şi nu cred dacă acest incident va avea sau nu vreun impact asupra lor în vreun fel”. După cum era poate previzibil, el a adăugat că vedeta regretă ceea ce s-a întâmplat.

paris hilton

Imediat ce a fost arestată şi apoi eliberată de către poliţişti, Paris a dat fuga la un post local de radio unde şi-a spus toate ofurile, relatând exact cum s-a petrecut totul. „Nu a fost absolut nimic”, a spus Hilton.

Ea recunoaşte că îi era foarte foame deoarece nu mâncase toată ziua şi a apăsat un pic mai tare pe pedala de acceleraţia pentru a se grăbi să mănânce ceva la un fast food. A dezvăluit totodată că înainte de conduce a băut un coctail la petrecerea chitaristului Dave Navarro.

Paris HiltonCât depre întâlnirea de gradul I cu poliţiştii, Paris spune că a fost „cu adevărat drăguţă”. Deocamdată Hilton nu a fost pusă sub acuzaţie, însă dacă acest lucru se va întâmpla ea va apărea în instanţă în data de 28 septembrie.

Şi pentru că este prima abatere de acest gen, Paris riscă doar să primească câteva mici sancţiuni cum ar fi suspendarea permisului de conducere, urmarea unui program de reabilitare, ba chiar şi muncă în folosul comunităţii.

+ Paris Hilton are o clona in Ucraina

Adauga un comentariu

*