Botomei, evacuat de politie de la sedinta Uniunii Avocatilor

Vasile Botomei, decanul Baroului (alternativ) Bacau, a fost evacuat de politie vineri dimineata de la intalnirea dintre avocatii Uniunii Nationale a Barourilor si magistrati, dupa ce ar fi adresat injurii participantilor.

Botomei, evacuat de politie de la sedinta Uniunii AvocatilorConform Realitatea TV, intâlnirea dintre avocaţii Uniunii Naţionale a Barourilor şi magistraţi a debutat vineri dimineaţa cu un scandal provocat de decanul Baroului Alternativ din Bacău. Vasile Botomei a insistat să participe la întâlnirea avocaţilor cu magistraţii, deşi nu fusese invitat.

Prezenţa lui Botomei în sala de şedinţă i-a nemulţumit pe organizatori. Refuzul categoric al acestuia a provocat un scandal. Avocaţii Uniunii Avocaţilor din România l-au acuzat pe Botomei că este impostor, că profesează ilegal şi l-au ameninţat că îi vor reclama la
parchet pentru înşelăciune.

Botomei, evacuat de politie de la sedinta Uniunii AvocatilorIncidentul din sala de şedinţe a Uniunii Avocaţilor din România s-a încheiat numai după intreveniţia poliţiei. Şase ofiţeri l-au scos pe Botomei din sala de şedinţă, l-au legitimat şi au plecat cu el la secţie.

Cel mai probabil el va primi o amendă pentru tulburarea liniştii publice.Conducerea UAR crede că Barourile alternative prejudiciază grav imaginea avocaţilor şi încrederea cetăţenilor în justiţie.

DIN ARHIVA:

+ Circ in Consiliul local Bacau: Botomei lipeste afise in sala de sedinte (video)
+ Botomei, dat afara din sedinta prin votul consilierilor
+ Avocatul Botomei se razboieste cu Consiliul local
+ Peste 200 avocati din Bacau, cercetati penal

Adauga un comentariu

*