Un mort şi 6 răniţi într-un accident pe DN 2 E 85 în judeţul Buzău

Grav accident de circulaţie ieri după-amiază pe DN 2 E 85 în afara localităţii Costeşti. O femeie a murit şi şase persoane au fost rănite după ce un autoturism Dacia a pătruns în mod inexplicabil într-un microbuz de transport persoane care staţiona pe marginea drumului.

Impactul s-a produs în jurul orei 18.00 cînd microbuzul în care se aflau şase persoane a fost lovit din spate cu o violenţă deosebită de un autoturism autohton înmatriculat în Giurgiu. Pasagerii din microbuz se îndreptau dinspre Capitală unde fuseseră să se aprovizioneze, înspre Oneşti. La momentul impactului, şoferul microbuzului, un cetăţean din Republica Moldova, se afla în zona motorului maşinii unde încerca să remedieze o defecţiune minoră.

În urma ciocnirii, şoferul microbuzului a suferit leziuni la cap provocate de capota maşinii care a picat peste el. Din autoturismul Dacia, o femeie aflată în dreapta şoferului a murit pe loc. Alte cinci persoane dintre care doi au copii au fost grav răniţi.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău dar şi la spitale din Capitală. Circulaţia pe DN 2 E 85 în dreptul localităţii Costeşti a fost întreruptă aseară mai bine de o oră. Coloane de maşini de pînă la cîţiva kilometri s-au format pe drumul care leagă Buzăul de Bucureşti.

Amos News

Adauga un comentariu

*