Anna Lesko, părăsită de iubitul cel bogat

Se pare că nu este de ajuns să fii frumoasă pentru a avea succes. Dacă viaţa profesională a Annei Lesko merge foarte bine, cea personală începe din nou să se clatine. După o relaţie eşuată cu un mult mediatizat miliardar autohton, Irinel Columbeanu, frumoasa basarabeancă s-a orientat spre un om de afaceri cel puţin la fel de bogat, dar străin. Acum însă şi această relaţie cu libanezul Roger Akuori s-a încheiat.

ana leskoAcesta, deşi este proprietarul unui lanţ de farmacii, a unor magazine pentru copii şi altele de optică, se pare că s-a săturat de mofturile şi pretenţiile, mai ales financiare, ale vedetei. Omul de afaceri a fost foarte afectat de faptul că Anna nu ţine cont de părerea nimănui şi că, după cum spun apropiaţii celor doi, obişnuia să cheltuiască sume exorbitante în timpul călătoriilor în străinătate, anunţă revista Story.

ana leskoNu ar fi fost nicio problemă dacă libanezul nu ar fi constatat că solista îşi cumpără haine sau antichităţi numai din banii lui, în vreme ce ea preferă ca sumele pe care le câştigă din activităţile sale „să le bage la ciorap”. Deşi bogat, Roger a ales să „îi dea papucii” Annei Lesko, iar el a plecat în excursie în Europa.

În plus, a picat şi înţelegerea dintre cei doi ce viza deschiderea unui centru de înfrumuseţare la care urma să fie parteneri egali. Omul de afaceri a fost foarte deranjat de faptul că Anna se aştepta să primească cadou această afacere de la el, în vreme ce vedeta. Roger i-a explicat Annei că îi plac femeile independente şi că nu doreşte să şi întreţină iubita sută la sută. Cum cântăreaţa din câte se pare are o părere total opusă între cei doi a intervenit despărţirea.

Dar libanezul este tânăr, inteligent, şi mai ales bogat, aşa că vedeta se va mai lupta să îl ţină aproape, deoarece s-a obişnuit să trăiască pe picior mare. Cu siguranţă însă că va trebui să se schimbe dacă doreşte să mai aibă vreo şansă. Dacă nu reuşeşte, nicio problemă. Va ochi alt bogat care să o răsfeţe măcar o vreme.

Antena 3

Adauga un comentariu

*