Fotbal: Finala Mondialului se rejoacă

Franţa şi Italia se întâlnesc miercuri într-o reeditare a finalei Mondialului german din vară. Partida dintre cele două forţe ale Europei este capul de afiş al unei noi zile pline cu meciuri din preliminariile Campionatului European din 2008, informează AMOS News.

DeÅŸi războiul Zidane – Materazzi nu va mai avea loc, primul retrăgându-se din naÅ£ională iar al doilea fiind suspendat, disputa dintre FranÅ£a ÅŸi Italia se anunţă una extrem de interesantă în ciudă faptului că cele două formaÅ£ii sunt marile favorite ale grupei.

Franţa încă nu a digerat complet eşecul din finala Mondialului iar forma excelentă arătată în disputa cu Georgia din weekend o propune ca mare favorită a întâlnirii de mâine seară, mai ales că Italia s-a făcut de râs la debut, 1-1 acasă cu Lituania.

Gazdele pregătesc o mare surpriză în ofensivă unde alături de Henry şi Ribery, titulari de drept, ar putea apărea ca soluţie de ultim moment David Trezeguet, cel care a ratat un penalti în finala din Germania.

Franţa şi Italia se întâlnesc pentru a 34-a oară, Italia având 17 victorii şi Franţa doar şapte, nouă meciuri încheiându-se la egalitate, cu avantaj clar la golaveraj pentru italieni, 76-45.

Programul complet al zilei:

Grupa A: Azerbaidjan – Kazahstan, Armenia – Belgia, Finlanda – Portugalia, Polonia – Serbia.
Grupa B: Lituania – ScoÅ£ia, Ucraina – Georgia, FranÅ£a – Italia.
Grupa C: Norvegia – Moldova, Turcia – Malta, Bosnia – Ungaria.
Grupa D: Slovacia – Cehia, San Marino – Germania.
Grupa E: Rusia – CroaÅ£ia, Israel – Andorra, Macedonia – Anglia.
Grupa F: Suedia – Liechtenstein, Islanda – Danemarca, Irlanda de Nord – Spania.
Grupa G: Bulgaria РSlovenia, Albania РRom̢nia, Olanda РBelarus.

Adauga un comentariu

*