Primul termen in procesul RAFO a fost amanat

Tribunalul Bucuresti a amanat, luni, primul termen al procesului in dosarul Rafo – Carom. Amanarea fost ceruta de Marian Iancu si Toader Gaurean (acuzati in acest dosar) care au invocat lipsa apararii. Cauza a fost amanata cu 30 de zile pentru ca cei doi sa isi poata angaja avocati.

Potrivit rechizitoriului, Ovidiu Tender, Marian Iancu, Cecilia Dumitrescu si Marian Badea sunt invinuiti ca in perioada 2002-2004 s-au asociat pentru a desfasura o intensa activitate infractionala, in urma careia S.C. Carom S.A. Onesti a fost prejudiicata cu aproape 1.500 de miliarde de lei.

Ovidiu Tender si Marian Iancu sunt invinuiti de initiere si constituire a unui grup de crima organizata, inselaciune, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, transmite Radio Romania Actualitati.

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa il elibereze pe Ovidiu Tender, acesta avand interdictia de a parasi tara. La iesirea din Directia Cercetari Penale, Tender a declarat ca a fost victima unor abuzuri „care nu s-au putut finaliza intr-un rechizitoriu, care sa stea in picioare in fata unei instante corecte”.

HotNews.ro
________________________________
+ Dosarul RAFO-Carom a ajuns în instanţă cu 207 volume

+ Stapani noi la RAFO si CAROM

+ Tender si Iancu au fost trimisi in judecata – fragmente din rechizitoriu

+ Tender, trimis în judecată pentru Rafo

+ Patronul Rafo a disparut cu 22 de milioane de dolari

Adauga un comentariu

*