Tanara din Bacau – agresata de un romano-american la Vama Veche

Un cetăţean american de origine română este cercetat pentru ultraj după ce muşcat de braţ un jandarm aflat în misiune. Anterior, agresorul luase la bataie o tanara din Bacau.

Purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis”ConstanÅ£a, lt. col. Sorin Mustăţea, a declarat că în noaptea de duminica spre luni, un echipaj auto se afla în serviciul de patrulare în localitatea Vama Veche când a intervenit pentru aplanarea unui scandal în zona unei terase .

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, Radu V. de 36 ani, cetăţean american de origine română, cu domiciliul în Vama Veche, proprietar al unei pensiuni din localitate, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi cu picioarele în zona feţei pe C.B., de 25 ani, din Bacău.

Până la sosirea echipajului, pentru salvarea tinerei din pumnii şi picioarele agresorului, au intervenit câţiva turişti aflaţi în zonă. Jandarmii au solicitat imediat intervenţia serviciului de ambulanţă, iar tânara, aflata în stare de şoc, a fost transportata la Spitalul de Urgenţă Mangalia, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Jandarmii i-au cerut agresorului să-i însoţească la dispeceratul de jandarmi din Vama Veche pentru verificarea identităţii. Lt. col. Mustăţea spune că R.V. a devenit mai agresiv, i-a îmbrâncit pe jandarmi şi le-a adresat injurii şi expresii jignitoare.

Bărbatul a fost imobilizat, moment în care l-a muşcat de antebraţul drept pe un jandarm căruia i-a provocat o plagă adâncă. Jandarmul agresat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Mangalia, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără să fie internat.

Bărbatul urmează să fie prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, pentru infracţiunile de lovire sau alte violente şi ultraj.

NewsIn

Adauga un comentariu

*