Nadia Comaneci isi boteaza astazi copilul

Nadia Comaneci isi boteaza astazi copilul, in Beverly Hills, la Biserica Ortodoxa romaneasca din Los Angeles, sub privirile atente ale presei americane.

nadia comaneci copilNasii de botez ai micutului sunt Anastasia Soare, supranumita regina sprancenelor, si managerul fostei gimnaste, Paul Ziert. Nume mari, precum Placido Domingo, George Clooney sau Arnold Schwarzenegger, au raspuns la invitatia romancei.

Nici fostul antrenor al Nadiei, Bella Karolyi, nu rateaza evenimentul, la fel si Teodora Ungureanu, una dintre fostele colege ale Nadiei.

Cea mai buna gimnasta a lumii isi boteaza astazi copilul, in Beverly Hills, la Biserica Ortodoxa romaneasca din Los Angeles, sub privirile atente ale presei americane. Nasii de botez ai micutului vor fi Anastasia Soare si managerul fostei gimnaste, Paul Ziert.

Nume mari, precum Placido Domingo, George Clooney sau Arnold Schwarzenegger, au raspuns la invitatia romancei. Nici fostul antrenor al Nadiei, Bella Karolyi, nu rateaza evenimentul, la fel si Teodora Ungureanu, una dintre mai tinerele foste colege.

Andreea Esca a fost invitata sa participe la ceremonia de botez a baietelului celei mai cunoscute gimnaste a lumii, Nadia Comaneci. Ea va transmite pentru romanii din tara imagini de la ceremonie. Dar nu vor lipsi imagini si din casa Nadiei, interviuri cu fericitii parinti, precum si imagini cu micutul Paul Dylan.

Nadia Comaneci s-a casatorit in aprilie 1996 cu gimnastul american Bart Conner. Anul acesta, la inceputul lui iunie, Nadia, la cei 44 de ani ai sai, a devenit pentru prima oara mama. Fosta gimnasta a nascut prin cezariana in Oklahoma City, intr-o clinica particulara.

Nadia va veni in Romania dupa botez, pentru a putea sarbatori alaturi de cei care nu au reusit sa ia astazi parte la botezul american al micutului Paul Dylan.

Adauga un comentariu

*