Cleopatra Stratan video

+Cleopatra Stratan video live

Comentarii

  1. Este fenomenala! Cand o aud aproape ca imi dau lacrimile. E frumoasa, inteligenta si foarte talentata…chiar geniala. Cred ca de la ea ar trebui sa ia exemplu multe asa zise „vedete” ale show-biz-ului romanesc. E o adevarata artista care este in stare sa binedispuna pe cei din jur cu vocea si imaginea ei angelica. A cantat LIVE!
    Le multumesc parintilor ei care sunt sigura ca au muncit mult!
    Felicitari! cresteti o minune!

  2. Este superba!!!!!si are un talent nemaipomenit!!!!este o fetita foarte frumoasa si inteligenta!!Bravo si Felicitari!!

  3. UN COPIL MINUNE PE CARE DUMNEZEU L-A DAT SA NE BUCURE CU TALENTUL SI HARUL LUI SI SA NE SIMTIM PENTRU O CLIPA ALTFEL CIND O PRIVIM SI O AUZIM CINTIND…
    FELICITARI EI SI PARINTILOR SI MULT SUCCES IN CONTINUARE!
    UN MARE TALENT!
    DUMNEZEU SA O BINECUVINTEZE !

  4. imi place cleopatra deoarece canta foarte frumos e frumusica e simpatica ce mai e superba imi place sa-i ascult melodiile in fiecare zi si fratiorului meu ii place

  5. Sima Cristiana-Luxembourg a zis:

    Antr-adevar acest copil e …SUPER,altii nu stiu cum ai cheama la virsta ei,iar ea intra in cartea recordurilor,dar cred ca asta depinde foarte mult de parintii care o ajuta,sustin si iubesc.Creste-ti o minune,e minunat sa vad cum cinta,fetele mele o asculta continuu,a ajuns la inima toturor.Bravo micuta Cleominune

  6. bravo cleo ,bravo pavel,vreau sa vas spun sa nu ascultati rautatile altora ,probabil sint invidiosi . si alti daca ar avea un astfel de copil sar mindri cu el asa ca va spun mindritiva cu un astfel de copil ori ce ar spune alti .eu am 30 de ani si va spun sincer nu e zi sa nu o ascult pe cleo .inca odata bravo………………………….

  7. e ssssssssuuuuuupppppeeerrrr tttaaarrreee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o fetita ca ea oooaauuu!!!!!!!e tar talentata,frumoasa si ffffff.desteapta!!!O ADOR!!!!!!!

  8. Dragomir Cosmina Violeta a zis:

    Vreau sa va spun ca eu sunt in clasa a cincea in Odobesti jud.Vrancea Lic.Teoretic Duiliu Zamfirescu si invat foarte,foarte prost si sunt foarte bogata,am un bordei si locuiesc mai rau decat vacile si porcii la un loc.Vb. serios.As vrea de mos craciun sa fiu impreuna cu moldovan ion iubitul meu care a ramas repetent in cl. mea.As MAI VREA SA MA VIZITATI LA SATU-NOU PT.CA ACOLO STAU.Vreau sa veniti sa MA VIZITATI SI IN CLASA DLUI.CODRESCU SOTUL DIRIGINTEI NOASTRE.CE SA VVA MAI SPUN?A DA VREAU SA IMI TRIMITETI NISTE O FLOARE MARE PRIN ADRESA:STR.STEFAN CEL MARE COD625300 ODOBESTI JUD.VRANCEA.VAM DAT ADRESA SCOLII MELE DAR INCA CEVA IN FLOARE SA FIE UN BILETEL PE CARE SA SCRIE MOLDOVAN ION VA ROG FRUMOS CINE POATE SA MA AJUTE.SA NU CREDETI CA EU AM INTERNET PT.CA AM VENIT LA CINEVA SA IMI SCRIE UN MESAJ PT.VOI CREDCA ,CLEOPATRA SAU ALTCINEVA SA SE GANDEASCA LA SITUATIA MEA.VA MULTUMESC SI VA ASTEPT CU CEEA CE VAM CERUT DUPA VACANTA pe8-9-10 sau alte zile.va multumesc pt.tot.

  9. Dragomir Cosmina Violeta a zis:

    TOT EU SUNT DRAGOMIR.SA STITI CA DACA NU IMI CITITI MS.NU MAI! GATA!MA SUPAR.AM MAI FACUT GRESELI DE ORTOGRAFIE,DAR ASTA E.PAPAPAPÄ‚APA VA IUBESC PE TOTI DACA MA AJUTATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Dragomir Cosmina Violeta a zis:

    E MINUNATA NU MAI POT VB. IMI DAU LACRIMILE SI PT.MINE SI PT.EA OOOOOOOO PA!!!!!!!!!!

  11. marchis alexandra mirela a zis:

    PENTRU MINE CLEOPATRA STRATAN CANTA MAI BINE DECAT UN ADULT CANTARETSAU CANTAREATA E FRUMOASA EDESTEAPTA MIE CEA MAI DRAGA FIINTA DE PE LUME

  12. imi place foarte mult toate melodiile ei…..
    sunt foarte frumoase si au mult sens….
    la 3 ani canta foarte bine
    are o voce pefecta si sper ca sa mai scoata multe melodii si sa continue asa

Adauga un comentariu

*