Iri şi Moni pleacă să cumpere haine pentru fetiţa lor

Aţi crezut că aţi scăpat de Iri şi Moni? Nici gând. Au fost doar în luna de miere, de aceea nu au mai fost la fel de prezenţi în paginile publicaţiilor româneşti. Dar revin în forţă. Dacă „Tânăr şi neliniştit” a ajuns la episodul jde mii, ultramediatizatul cuplu de pe lacul Snagov tinde să bată orice record.

Deocamdată, este fericire mare în familia Columbeanu. Cei doi au aflat că vor avea o fetiţă. După patru ecografii eşuate, a cincea a fost cu noroc.

Şi dacă tot au aflat ce sex are copilul, s-au hotărât că e bine să înceapă pregătirile pentru a-l întâmpina cum trebuie. Aşa că de unde puteau ei oare să îi cumpere haine, dacă nu din străinătate?

Că, deh, obrazul subţire cu cheltuială se ţine, chiar dacă marfa de pe Dâmboviţa şi cea de pe Sena seamănă ca două picături de apă. Dar parcă nu cadrează să îmbraci ditamai copilul de VIP cu haine luate de la Bucureşti. Aşa că fericiţii însurăţei se vor duce „dincolo” să-i pregătească fetiţei o garderobă adecvată.

Cei doi au decis ÅŸi unde va vedea micuÅ£a lumina zilei – în Å£ară, dar la o clinică de lux, că doar nu o să nască doamna Columbeanu laolaltă cu „plebea” din care până mai ieri făcea parte. Deocamdată, mai au puÅ£in de aÅŸteptat.

Sorocul ar fi la începutul lunii ianuarie, Monica fiind acum în a patra lună de sarcină. Mai ştii, poate o ţin tot anul aşa, dacă se iau după superstiţie. Să vezi atunci câte naşteri şi botezuri transmise în direct! Dar deocamdată ei nu se gândesc la afacerile mediatice pe care le-ar putea încheia pur şi simplu făcând copii. Totul se învârte în jurul micuţei.

„Va fi în aceeaşi zodie cu Monica şi sunt convins că va fi la fel de frumoasă. Nu aveam preferinţe pentru sexul copilului nostru, ci dorim să fie un copil sănătos”, a mărturisit plin de mândrie viitorul tată.

Cert este că fetiţa se dovedeşte deja un copil cu personalitate. Sau pudic. Oare cu cine o semăna? „Am mers de cinci ori la ecograf. De fiecare dată se aşeza în aşa fel încât nu puteam vedea sexul. Se văd clar mânuţele, feţişoara şi picioruşele. Deja port cu mine prima ecografie”, a spus Monica.

Aşadar, pregătiţi-vă, oameni buni. În ianuarie o să avem şi un leşin transmis în direct. Al lui Irinel în sala de naşteri, care e hotărât să o asiste pe Monica. Asta în cazul în care şi-au vândut şi această etapă importantă din viaţa de cuplu. Şi cum totul este o afacere, cei doi sunt fericiţi.

Antena 3

Monica gabor columbeanu irinel

Monica gabor columbeanu irinel

Monica gabor columbeanu irinel

Monica gabor columbeanu irinel

Monica gabor columbeanu irinel

Adauga un comentariu

*