Monica ( Gabor ) Columbeanu are sosie

A fost descoperită sosia Monicăi Columbeanu, soţia lui Irinel. Roxana are 20 de ani şi este studentă la Ştiinţele Comuncării.

Roxanei i se spune des că seamănă cu Monica Columbeanu. Aşa spune şi Monica. Are un singur amendament, că sosia e mai frumoasă decât originalul.

Irinel a rămas ÅŸi el surprins de asemănarea dintre cele două tinere – mai ales de zâmbetul Roxanei – leit cu al soÅ£iei sale.

Există însă o diferenţă majoră.

Monica este gravidă, iar Roxana nu are deocamdată prieten.

Se pare că Roxana va mai avea ceva în comun cu Monica – ea a primit o propunere tentantă de la Dana Săvuică, de a dveni fotomodel.

Antena 3

Comentarii

  1. Boiu Andrei a zis:

    eleviziunea pune de multe ori titluri cat se poate de neinspirate in ideea de a face dintr-o simpla intamplare evenimentul anului… Monica vs Roxana… Andrei Gheorghe vs Mircea Badea… hmmm… sunt aceste comparatii reale sau macar cu sens?

    Oare de cate ori am vazut un fotomodel si diverse afirmati… daca ne aducem mai bine aminte anul trecut era pe buzele tuturor numele lui Catrinel Menghia, fosta iubita a lui Razvan Fodor care era fotomodel international… Apoi a fost Ana Lesko o posibila candidata la categoria vip, apoi asemanarile dintre Ana Lesko si Monica Gabor… si asa mai departe. Probabil ca era de asteptat ca o alta persoana care apare langa Monica Columbeanu sa fie catalogata drept o alta Monica… Totusi, este putin absurd… De la a te asemana (ca si fizic deosebit de placut) si pana la a fi identic cu cineva este un drum lung.

    Deasemenea toate numele enumerate pana acum au fost “pe val” odata… Subiecte excelente pentru stiri cand nu avem inundatii, accidente, frig in casele unora sau un meci lamentabil de fotbal… Patetic…

    La fel de bine… oare cate persoane seamana cu Irinel Columbeanu… poate Ion Tiriac… poate altii… cati seamana cu noi insine?…

    Desigur, ar mai fi o posibilitate… Cate persoane nu isi doresc sa fie ca Monica Gabor? Cate oare nu isi ascund aceste dorinte nespuse punand asemenea titluri doar-doar vor iesi si ele in evidenta? Roxana este Roxana iar Monica este Monica… Puteau sa nu se intalneasca… ce aflam atunci? “Monica este fara pereche” ?!

    Ne mai gandim…

  2. Andrei Boiu a zis:

    Exercitiu de maturitate…

    Emisiunea Euforia Sun Tour a generat dezbateri destul de aprinse desi realitatea ar putea sa fie alta decat o stim despre Roxana Paraschivoiu, frumoasa tanara care i-a luat un interviu scurt Monicai. E bine de stiut ca lucrurile au stat putin altfel decat unii s-ar putea gandi. Monica Columbeanu a observat-o pe Roxana si a dorit sa vorbeasca cu ea. Cele 2 nici nu se cunoscusera vreodata pana atunci. Inca un lucru pe care putini l-au observat este ca Roxana a avut ceva emotii dar se parea ca Monica avea si ea emotii cel putin lafel de mari.

    Cine isi mai aminteste de gesturile si plimbatul frecvent al mainii prin par al Monicai? Roxana are inca 19 ani si este fotomodel printre altele. Tot Monica a fost cea care a recunoscut, fara sa para fortat, ca Roxana este mai frumoasa decat ea.

    Tot asa, ar trebui sa ne gandim cat de echilibrati suntem… Se scria oare de Monica pana sa devina iubita lui Irinel Columbeanu? Nu tot asa cand a aparut dansa spuneau ca seamana cu Ana Lesko, ca este o Ana mai tanara? De ce trebuie sa fim rai si sa asociem mereu asemenea lucruri? De ce trebuie sa o facem pe Roxana sa se simta prost si sa se mai confrunte si ea cu zvonuri de care nu avea nevoie? De ce trebuie ca ea sa primeasca aceasta eticheta absurda „Roxana vs Monica” sau mai rau de „clona a ei”? Doar pentru ca este o fata frumoasa si a avut sansa sau nesansa sa apara alaturi de Monica Columbeanu?

    Poate ar fi mai bine sa incercam sa ne gandim cat de cu sens sunt toate aceste zvonuri si gaselnite tipic romanesti. E mai bine poate daca am incerca sa o lasam pe Roxana sa fie ceea ce este si sa nu o mai asociem cu tot felul de lucruri, doar-doar mai crestem popularitatea unei alte celebritati si o punem pe aceea intr-o lumina mai favorabila dupa toate betele in roata pe care i le-am pus si ei cu alte ocazii.

    Ne-ar placea sa fim Roxana cand ascultam toate aceste neadevaruri si primul lucru pe care il auzim cand vorbim cu persoane ce nu ne cunosc este un asemenea zvon neadevarat pe care trebuie sa il infirmam?

  3. Am inteles ca inca se mai sapa dupa fosila* lui Columbeanu.

    *) a se citi sosia

  4. doamne cat sunteti de rai ce va place sa va bagati in viata oamenilor invidiati si iar invidiati ce va tot uitati in ograda vecinului faceti si voi ca ea daca va tine eu am 36 de ani si mi ar place safi avut ocazia asta

  5. consider ca e treaba ei cu cine vrea sa isi petreaca viata.sa fie sanatoasa si ea si Iri….nu e nici prima nici ultima…:)

  6. este ce mai tare pentru ca multe femei ar fi vrut sa aiba norocul asta.

  7. mi se pare o porcarie

  8. ciao tuturor

  9. sa fim seriosi adica daca ar veni un barbat tanar si cu bani nu l-ar lasa pe Iri??????
    Dupa ce moare Monica o sa gaseasca pe unu pe care o sa-l intretina pt k nimeni nu o sa mai vrea sa fie cu ea.SOARTA!!!

  10. velcea violeta a zis:

    sta linistia nu ati fi frica ca sotul tau ati tin pumni noi te iubim si abia asteptam venirea pruncului pe lume

  11. ce aveti fratilor cu saracii oameni? mai lasatii in pace k au si ei dreptul sa-si traiasca viata cum vor.numai stai asa de mult pe capul lor si le criticati orice miscare.pana la urma daca Monica il iubeste s-au nu pe Irinel Columbeanu pt bani sau nu, nu e treaba voastra asta.daca Irinel a acceptat-o nu inteleg care mai e problema voastra

  12. a si am uitat sa va spun ca dragostea nu are limite, niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul.nu inteleg totusi de ce-i criticati atat.voua v-ar placea?nu cred.ca sa fiti respectati trebuie sa-i respectati si voi pe ceilalti nu credeti?asa k nu va mai bagati in vietile oamenilor.

  13. daca asta seamna cu Monica……….cred ca sunt orbi si prosti , cu totii! la ce dracu seamna cu ea, la fuga?!

  14. lasa-ti draga oameni in pace nu va mai legati atat de ei…cate fete nu-si doresc acum viata monicai…

  15. monica e o fata desteapta si stie sa se bucure de ce are ,daca sa indragostit de el inseamna ca la el a gasitdragostea de care avea nevoie lasatii in pace ca se vede ca se inteleg bine.

  16. cred k asemanarea este doar la inaltime.si fata aceea roxana este intradevar mai frumoasa k monica.si inca ceva,monica este o prefacuta dupa parerea mea.dar oricum din partea mea multa sanatate si numai bine pt toti,mai ales pt ingerasul lor irina

Adauga un comentariu

*