Teo Trandafir, la nunta lui Ionuţ Iftimoaie

Teo ÅŸi echipa caravanei „Vrei Teo, ai Teo!” au participat, în acest weekend, la casatoria luptatorului K1 IonuÅ£ Iftimoaie cu fotomodelul Maria Placinta, ceremonia fiind oficiata la Palatul Ghica din ComaneÅŸti, judeÅ£ul Bacau, informeaza Pro TV.

Dupa ce a învins luptatori din toata lumea, campionul K1 IonuÅ£ Iftimoaie ÅŸi-a gasit ÅŸi el un „adversar” în faÅ£a caruia a trebuit sa capituleze: Maria Placinta, deÅ£inatoarea locului 3 la ediÅ£ia din 2005 a concursului Miss România. IonuÅ£ a cerut-o de soÅ£ie în luna februarie, la trei zile dupa ce a cunoscut-o.

Iftimoaie îşi fixase cununia civila pe 12 august, dar când a aflat ca Teo ÅŸi echipa caravanei „Vrei Teo, ai Teo” se vor afla la Bacau în perioada 4 – 6 august, a devansat data evenimentului pentru a o avea alaturi în acest moment important din viaÅ£a sa pe vedeta Pro TV.

Astfel, vineri, IonuÅ£ Iftimoaie împreuna cu Teo ÅŸi echipa sa au plecat cu toÅ£ii la peÅ£it, spre casa Mariei Placinta. Echipa caravanei „Vrei Teo, ai Teo!” a fost alaturi de IonuÅ£ când acesta a cerut-o pe Maria de soÅ£ie în casa familiei ei, dar ÅŸi pe treptele Palatului Ghica din ComaneÅŸti, acolo unde a fost oficiat evenimentul. Cadoul de nunta al lui Teo pentru cei doi a fost o pereche de verighete.

Naşii au fost Mirela şi Radu Teodor, buni prieteni cu mirii. Alexandru Arşinel, un apropiat al proaspetei familii Iftimoaie, a dat tonul la petrecerea care a urmat imediat dupa cununie. Peste o mie de oameni, veniţi din toate colţurile ţarii, au ţinut sa fie alaturi de luptatorul K1 în momentul în care acesta renunţa la burlacie. Ionuţ şi mireasa sa au petrecut împreuna cu Teo, echipa sa, prietenii şi familia pâna în zori, la un restaurant din Slanic Moldova.

În 20 august, de la ora 17:30, telespectatorii Pro TV vor putea urmari modul inedit în care luptatorul K1, convertit într-un mire emoţionat, a cerut-o pe Maria de soţie.

Ionuţ Iftimoaie a cunoscut-o pe Maria Placinta pe 11 februarie, cu trei ore înainte de a se lupta cu polonezul Wojciech Jastrzebsky. “N-am cum sa pierd acest meci pentru ca m-am îndragostit prea tare!”, i-a marturisit Iftimoaie antrenorului atunci când acesta îi dadea ultimele sfaturi în legatura cu adversarul sau. La trei zile dupa aceea, Ionuţ a cerut-o pe Maria de soţie.

Mediafax

Adauga un comentariu

*