Concurs de proza scurta la biblioteca Onesti

Biblioteca Municipala “Radu Rosetti” din Onesti continua sa primeasca lucrarile ce urmeaza sa participe la concursul de proza scurta, data limita fiind 30 septembrie.

Lucrarile nu trebuie sa depaseasca 20 de pagini si pot fi trimise prin posta, la adresa Biblioteca Municipala “Radu Rosetti”, Bulevardul Oituz nr. 13 A, Cod postal 601077, Onesti, Judetul Bacau, iar participantii sunt tineri care nu au debutat editorial si care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor sau ai ASPRO.

Ajuns la editia a VIII-a, concursul poarta acum numele bibliotecii, “Radu Rosetti”, insa la primele patru editii s-a desfasurat sub denumirea “Poveste fara sfarsit – interferente artistice”. Este organizat pe trei categorii de varsta, 9-15 ani, 16-25 de ani si 26-50 de ani, iar premierea castigatorilor va avea loc pe 20 octombrie 2006.

Pentru luna august, biblioteca onesteana a programat mai multe manifestari cultural-artistice, cum ar fi expozitia de arta plastica contemporana “Semnele daruirii” (cu lucrari din pinacoteca proprie), o expozitie foto-documentara, cu lucrari ale voluntarilor din Asociatia Incluziunea si de la “King Edward VI School Romania Project”, precum si expozitiile de carte dedicate lui Rembrandt (400 de ani de la nastere), Panait Istrati (122 de ani de la nastere), George Enescu (125 de ani de la nastere), Vasile Alecsandri (116 ani de la moarte), Vlad Tepes (550 de ani de la urcarea pe tronul Tarii Romanesti) si George Genoiu (73 de ani de viata).

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*