Concedieri la Termon Onesti

175 de salariati de la Termon Onesti vor fi concediati, conform unei Hotarari de Guvern adoptate pe data de 2 august.

Guvernul a adoptat o Hotărâre pentru efectuarea de concedieri colective în baza Ordonanţei de Urgenţă nr.8/2003, de către Societatea Comercială Termon S.R.L. Oneşti, judeţul Bacău, pentru 175 de salariaţi.

Societatea menţionată a întocmit Programul de restructurare şi reorganizarea societăţii, ca urmare a diminuării constante a cererii de energie termică, a reducerii consumului de abur industrial şi de căldură, a creşterii preţului la gazele naturale.

Executivul a aprobat concedierea unui număr de 70 de salariaţi de către Societatea Comercială Edil Therma S.A. Vulcan, din subordinea Consiliului Local al municipiului Vulcan, judeţul Hunedoare. Activitatea principală a societăţii este furnizarea energiei termice în sistem centralizat pe raza municipiului Vulcan. Societatea a întocmit un program de restructurare şi reorganizare, avizat şi aprobat de Consiliul Local al municipiului Vulcan.

Executivul a mai aprobat măsurile de restructurare a societăţii comerciale „Aqua Calor” S.A. din Piatra Neamţ, judeţul Neamţ. Societatea dispune concedierea colectivă a 200 de salariaţi, conform Programului de restructurare şi reorganizare a societăţii, avizat de conducerea şi sindicatul societăţii. Societatea se ocupă cu producţia şi distribuţia energiei termice şi a apei calde

Adauga un comentariu

*