Un jurnalist băcăuan i-a rupt piciorul primarului Stavarache

Primarul Romeo Stavarache va sta câteva zile bune departe de biroul din Primăria Bacău. Acesta a suferit joi seară un accident la un meci de fotbal, unde, încă odată, s-a dovedit că presa este mai tare decât administraţia.

„Am fost la meciul de fotbal dintre reprezentantele Primăriei ÅŸi a ziariÅŸtilor ÅŸi am fost accidentat de Marius Curucli, un cameraman de la postul de televiziune Alfa TV. M- am ales cu o ruptură de muÅŸchi”, ne-a declarat primarul de Bacău.

Ghinionist, Romeo Stavarache nici nu a dorit măcar să joace o repriză întreagă, ci să intre la începutul meciului, doar două minute pe teren. Din păcate pentru el, nu a apucat să stea pe gazon decât un minut, pentru că l-a primul contact cu balonul a fost accidentat.

Comentarii

  1. pacat ca nu i a rupt capul , ca poate asa la spital ii montau unul nou si facea si el ceva bun pentru orasul asta de prosti care l-au votat nu numai pentru el

  2. thunderas baiatule, ce-ar fi daca intalnindu-te ti-as rupe capul ala de barzaun imputit si m-as usura in haul ce ti s-ar casca in trup… te-ai simti mai bine scarbosenie provinciala mancurtizata?

  3. zorro ptr mine reprezinti prostia intruchipata(si din pacate nu iti pot spune nici prost ca ii jignesc pe bietii prosti)si sincer chiar imi era dor de tine poponar cu trasaturi efeminate. esti o persoana care nu esti 0 ci ai ajuns la minus.si provinciala e mata baga mi as ceva in gura sor tii aia curva si sa i o trag prin toate gaurile dupa ce au trecut prin ele jumatate de judet. vezi bai pulica ca pot vb si eu urat , dc sunt provocat.m am luat de tine ca sa vb as cu mine? nu cred , m am luat de un poponar sau …aaaaaaa oops nu mi am dat seama acum asta ti o trage tie si de asta ii iei apararea.:p

  4. ptr viitori cititori ai articolului scuzati limbajul din mesajul precedent dar am fost provocat.

  5. Stiu de unde te pot lua.
    Ai mierlito *********.

  6. Victima va fi thunder ******. Dupa ce termin cu tine iti ****** toata familia! Si tu vei asista neputincios cum ****** mea o va scobi in ******* pe nevasta ta, pe mata si pe sora ta!

Adauga un comentariu

*