Nuntă mare în Penitenciarul Bacău

Doi deţinuţi de la Penitenciarul Bacău şi-au unit joi destinele în faţa unui ofiţer al Stării Civile. La ceremonie au luat parte toţi colegii de celulă ai mirelui şi miresei.

Silvia Lazăr, în vârstă de 26 de ani l-a cunoscut pe Valentin Bodolică, de 28 de ani în urmă cu câteva luni, în timpul audierilor de la Tribunalul Bacău. Au continuat, mai apoi, să comunice prin scrisori care erau trimise prin poştă chiar dacă între celulele lor este o distanţă de doar câţiva metri.

Tot printr-o scrisoare, acum câteva luni, a cerut-o Valentin în căsătorie pe Silvia iar viitoarea sa soţie şi-a dat consimţământul câteva zile mai târziu, la următoarea venire a poştaşului.

Imediat după ceremonie, cei doi proaspăt căsătoriţi au avut dreptul să stea doar o singură oră împreună într-una din camerele de primire a vizitatorilor din cadrul Penitenciarului. Cei doi se vor mai putea revedea doar peste o lună, când vor putea sta la vorbitor cel mult un ceas.

La toamnă, în octombrie, Silvia are toate şansele să se întoarcă acasă pentru că atunci se sfârşesc cei trei ani de penitenţă pe care i-a primit pentru tâlhărie.

Reţinut pentru omor, Valentin mai are, însă, de ispăşit încă opt ani din pedeapsa de 15 ani pe care a primit-o în urmă cu şapte ani.

„Sper, totuÅŸi, ca pentru bună purtare să pot ieÅŸi mai devreme pentru a putea să fie alături de soÅ£ia mea ÅŸi să ne putem întemeia, împreună, o familie”, ne-a declarat Valentin Bondolică.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*