Protest pe acoperis al unui detinut de la Penitenciarul Bacau.

Un detinut de la Penitenciarul Bacau, care s-a urcat pe acoperisul cladirii, vineri dimineata, profitind de neatentia supraveghetorului, a fost convins, dupa patru ore de negocieri, sa coboare, dar dupa ce i s-a promis ca-i vor fi indeplinite doleantele, transmite corespondentul Mediafax.

Reprezentantii penitenciarului, impreuna cu doi negociatori, au discutat cu detinutul si l-au convins sa coboare de pe cladire dupa ce i-au promis ca ii vor fi indeplinite toate doleantele.

„Ne-am chinuit ore bune sa discutam cu el. Foarte greu l-am lamurit sa comunice cu noi. Era crizat! A stat pe acoperis ore bune si nu dorea sa ne spuna ce necaz are. Stim ca s-a certat cu familia sa.

La ultima vizita, nu a primit pe nimeni! Cred ca a avut si citeva proble-me cu colegii de camera. Ne era frica de faptul ca, pe caldura asta, tabla de pe acoperisul cladirii se infierbinta foarte tare. Omului putea sa i se faca rau si sa cada oricind”, a declarat Valeriu Stefanescu, purtatorul de cuvint al Penitenciarului Bacau.

Detinutul, Marian P. (20 ani), e recidivist, dar, lucratorii de la penitenciar nu ii inteleg gestul deoarece nu a creat, pina acum, niciun fel de probleme.

Dupa acest incident, se va declansa o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care detinutul a ajuns pe acoperis, cine se face vinovat si masurile administrative care i se vor aplica.

Comentarii

  1. sunt un detinut din penitenciarul bacau oamenii care fac proteste isi cere drepturile lor aici dormim si cate 2_3 in pat mancarea e foarte proasta mai buna cred k e la porci dar asta este situatia trebue sa mergem inainte k avem o familie aksa.

Adauga un comentariu

*