Fundă Vie Antidrog în faţa Prefecturii Bacău

„Drogurile nu sunt o joacă de copii”. Aceasta este tema campaniei lansată luni de oficiul Bacău al Centrului de Prevenire, Evaluare ÅŸi Consiliere Antidrog (CPECA), pentru a marca Ziua InternaÅ£ională împotriva Consumului ÅŸi Traficului Ilicit de Droguri, informează corespondentul Amos News. AngajaÅ£ii ÅŸi voluntarii acestui centru au împânzit întreg municipiul Bacău, fiind prezenÅ£i la toate acÅ£iunile organizate de CPECA.

ÃŽn cadrul „Challenge Day”, o competiÅ£ie civică între municipiile Bacău ÅŸi Piatra NeamÅ£ care ÅŸi-a propus să îi informeze pe cetăţeni cu privire la semnificaÅ£ia zilei de 26 iunie, Åžtafeta Antidrog a fost purtată în jurul prânzului între Primăria ÅŸi Prefectură Bacău.

Fundiţa Vie Antidrog a fost un alt eveniment care a avut loc în faţa Prefecturii. Angajaţii şi voluntarii CPECA au format, timp de cinci minute, o fundiţă vie în culorile alb-verde, simbolul luptei împotriva consumului de droguri.

Nu în ultimul rând, reprezentanţii mai multor instituţii au fost chemaţi la Prefectura Bacău să pună la punct strategia judeţeană antidrog care va trebui să fie finalizată, potrivit directorului CPECA Bacău, Radu Năforniţă, până pe 30 iulie.

Adauga un comentariu

*