Braşov: Un agent de poliţie s-a împuşcat în cap în sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Un angajat al Biroul InvestigaÅ£ii Criminale – Compartimentul furturi din auto, al PoliÅ£iei Municipiului BraÅŸov (PMB), Åžeitan Aurel, 36 de ani, s-a sinucis, joi noaptea, cu pistolul din dotare, calibru 7,65 mm. PoliÅ£istul ÅŸi-a tras un glonÅ£ în cap, în zona tâmplei.

Cadavrul a fost descoperit vineri dimineaţa, în biroul său din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov (PMB), de către un coleg.

Din primele verificări, se pare că gestul sinucigaş ar fi fost comis pe fondul unei căderi psihice, cauzată de unele probleme familiale.

Purtătorul de cuvânt al PMB, comisarul şef Liviu Naghi, a spus că lui Şeitan Aurel i-a murit prima soţie în anul 2000, iar tatăl în anul 2004, ambii de cancer. S-a recăsătorit în anul 2003 iar colegii nu ştiu să fi avut probleme. Nu avea vicii, era un tip sociabil, nu avea datorii la bănci, la colegii de serviciu sau procese legate de vreo abatere.

Şeitan Aurel a fost încadrat în poliţie din sursă externă, în data de 1 ianuarie 1991. A urmat cursuri de pregătire profesională de specialitate, între care şi unul de dresaj câini de urmărire, având rezultate bune în activitatea profesională.

Acesta este primul caz de acest gen cu care se confruntă poliţia braşoveană după 1990. ROMPRES

Adauga un comentariu

*