Raliul Clujului: Victorie lejera a onesteanului Adrian Raspopa

Asa cum era de asteptat, campionul onestean Adrian Dumitru Raspopa a reusit sa castige Raliul Clujului, la Grupa A, intrecerile avand loc la sfarsitul saptamanii trecute. Victoria onesteanului a fost categorica, Raspopa terminand cursa cu avans de doua minute si 50 de secunde fata de ocupantul locului secund.

“In prima zi, am avut si o usoara iesire in decor, dar fara a avaria masina si fara a pierde prea mult timp – ne-a declarat Adrian Dumitru Raspopa. Victoria pe care am obtinut-o la grupa a fost destul de lejera, chiar daca traseul a fost inselator, cu multe portiuni nisipoase, si destul de ingust la unele probe. Insa am avut parte de vreme frumoasa, fara ploaie.

Spre deosebire de Grupa A, in clasamentul general batalia a fost mult mai lunga, fiind purtata pana aproape de final”.

Cu putin timp inainte de final, coechipierul lui Raspopa de la BKP, Dan Gartofan, se afla abia pe locul doi in clasamentul general, in urma lui Bogdan Marisca, de la OMV, diferenta fiind de 27 de secunde. Insa Marisca a fost nevoit sa abandoneze, iar Gartofan a iesit victorios.

Victoriile obtinute de Raspopa si Gartofan, singurele echipaje cu care a mai ramas BKP Racing Team, au facut ca BKP sa ramana in fruntea clasamentului pe echipe.

Campionul de anul trecut la Grupa A, onesteanul Adrian Dumitru Raspopa, a apreciat ca in Raliul Clujului a fost inregistrat un succes total al echipei BKP si al celor doua echipaje BKP, dupa cum urmeaza: Grupa A – Adrian Dumitru Raspopa (BKP), locul I; Grupa N – Dan Gartofan (BKP), locul I; Clasamentul general al pilotilor – Dan Gartofan (BKP), locul I; Casamentul general pe echipe – BKP, locul I.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*