Succes, domnule primar!

Aceasta urare este foarte sincera. Atat de sincera incat simt un fior in fibra mea de bacauan care n-a stiut/vrut/putut sa se rupa de locul nasterii sale. Vreau ca Romeo Stavarache sa inregistreze succes dupa succes ca primar pentru ca asa o voi duce si eu mai bine.

Vreau ca alesul majoritatii bacauanilor sa stie si sa faca in asa fel incat sa ma faca mandru ca traiesc aici. Visez la ziua in care unul din cine stie ce colt de lume sa-mi spuna ca a auzit atatea lucruri bune despre Bacau incat ii vine sa se mute aici.

Dar vrea si primarul acest lucru? Considera el ca merita sa cheltuie energie, minte si timp pentru noi si oras? La urma urmelor, poate sa ne duca inainte? Dupa primii doi ani, raspunsul este un Nu dezamagit. Poate in urmatorii doi sa reuseasca.

Chiar vreau sa reuseasca! Nu ma intereseaza ca a fost in PDSR, PUR si PC, ca acum e in PNL iar maine, poate, va fi in PSD. Ma intereseaza sa treaca peste orgolii si presiunile de partid spre binele oamenilor.

Nu ma intereseaza ca are antipatii personale atata vreme cat este prieten cu prietenii Bacaului.

Nu ma intereseaza ca ii creste averea daca apar locuri de munca multe si bine platite in oras. Nu ma intereseaza ca in Primarie lucreaza apropiati de-ai lui atata vreme ct nu-i birocratie si dispare spaga.

Pentru aceste lucruri ii urez succes primarului Stavarache.

Si vreau ca peste doi ani sa am macar cateva motive pentru a-i spune „Felicitari, Romeo Stavarache!”.

Nelu BROSTEANU

Comentarii

  1. ai vointa.dar asa e la romani, speranta moare ultima

Adauga un comentariu

*