Primaria, actionar principal la FCM Bacau!

In sfarsit, securea razboiului se pare ca a fost ingropata, si Sechelariu a batut palma cu Stavarache pentru fotbal.

Astfel, primarul Bacaului, Romeo Stavarache, si presedintele FCM Bacau Gheorghe Chivorchian au fost de acord cu constituirea unei societati pe actiuni in care Consiliul Local sa fie actionar principal. Obiectivul principal al societatii pe actiuni este obtinerea de catre noua echipa de fotbal a orasului a unor performante care sa-i permita participarea in prima liga fotbalistica.

Cand?

Se pare ca aceasta intalnire nu a fost insa decat un pas facut in directia restabilirii normalitatii. De durat, va mai dura destul de mult timp.

“Ne-am intalnit, am discutat, si acum ne-am pus juristii la treaba. Din ce am inteles eu, inca nu se pune problema de a realiza aceasta societate. Va mai dura cel putin pana la finalul acestui an calendaristic”, ne-a spus Gheorghe Chivorchian.

Asadar, cert este ca Bacaul va fi acelasi Bacau pe care il cunoastem din finalul acestei editii de campionat. Minus cativa jucatori, care nu au cum sa ramana in Divizia B.

Promovare imediata? Greu de crezut. Cu 18 echipe in serie, nu-ti permiti sa faci nici o greseala cat de mica. Darmite sa ratezi un tur de campionat. E bine insa ca primul pas a fost facut si ne putem astepta la o reconstructie masiva cel mai probabil din iarna. Pana atunci, sa speram ca juristii nu dorm!

Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*