FCM Bacău se pregăteşte să devină societate pe acţiuni

Fotbal Club Municipal Bacău ar putea deveni, din toamnă, societate pe acţiuni. Discuţii avansate pe marginea acestui proiect se poartă în aceste zile
reprezentanţii Consiliului Local Bacău şi cei ai FCM.

Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, spune că în urma unei prime discuţii avute cu Executivul Primariei, preăedintele FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian a fost de acord cu constituirea unei societăţi pe acţiuni în care Consiliul Local să fie acţionar principal, ca proprietar al bazelor sportive (Stadionul Municipal, Letea, Lucretiu Avram), pe care îşi desfăşoară activitatea şi clubul de fotbal privat FCM Bacău.

„MenÅ£ionăm că Respectivele baze sportive sunt întreÅ£inute lunar de către Primăria Municipiului Bacău”, Å£ine să precizeze IonuÅ£ Tomescu.

Obiectivul principal al societăţii pe acţiuni este obţinerea de către noua echipă de fotbal a oraşului a unor performanţe care să-i permită participarea în prima liga fotbalistică.

La rândul său, Gheorghe Chivorchian spune că, deocamdată discuţiile se vor purta doar la nivelul juriştilor Primăriei şi ai FCM Bacău. “Discuţiile legate de statutul noii societăţi vor fi purtate în prezenţa reprezentantului FRF Robi Urs”, mai punctează Gheorghe Chivorchian.

Adauga un comentariu

*