Din ce bani este platit concediul medical al agentului Lulu Antohi?

Ministerul Administratiei si Internelor se plange ca nu sunt bani pentru a face fata solicitarilor angajatilor sai. In acest timp, unii politisti isi bat joc de banii ministerului, stand in concedii medicale din vina lor.

Cazul agentului de circulatie Lulu Antohi a starnit reactii dintre cele mai diferite in randul cititorilor nostri.

Multi s-au aatat revoltati de comportamentul acestui politist si si-au adus aminte de toate „belelele” facute de acesta de-a lungul carierei sale.

Printre acestea, lovirea pe trece pietoni din fata Prefecturii bacauane a unui cetatean cu masina politiei, avarierea unei motociclete a aceleeasi institutii dupa un alt accident de circulatie savarsit de el.

De fiecare data, a scapat cu o mutare disciplinara la vreo sectie de politie din municipiu, dupa care revenea pe vechea functie, foarte iubita de el, aceea de agent de circulatie.

Ultima isprava a fost incidentul petrecut intr-un restaurant bacauan cand a provocat un client iar in urma altercatiei, s-a ales cu un concediu medical de toata frumusetea!

Mentionam, acest incident a avut loc in timpul sau liber. Un cititor ne-a expediat o scrisoare cu urmatorul continut: „Ati publicat un articol pe data de 11 mai cu privire la un agent de politie, Antohi Lulu.

Ca idee, va rugam sa mai publicati un articol din care sa reiese cine ii plateste concediul medical pentru incidentul avut de acesta in timpul liber cu indivizi din lumea interlopa, deoarece cu totii stim ca nici MAI nu prea sta bine cu fondurile, mai ales ca la ei se plateste suta la suta. El se lauda prin policlinica „stau in concediu medical doua luni, ca asa sunt platit suta la suta”.

De asemeni, medicul unitatii urmareste evolutia bolii pacientului, s-a deplasat la domiciliul acestuia, cunoaste diagnosticul pacientului, poate acesta este plecat in concediu la munte!”

Politistului i se plateste concediul medical normal

Carmen Sova, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau, a declarat pentru OBSERVATOR, editie de Bacau:

„Politistului Lulu Antohi i se plateste concediul medical cum se procedeaza in situatia fiecarui om aflat in situatia lui. Este normal ca medicul unitatii sa se intereseze de starea lui de sanatate”.

Asadar, ca si cum politistul ar fi avut o interventie de exceptie si ar fi salvat viata unui cetatean, dar a fost ranit de un infractor si a necesitat spitalizarea, Lulu Antohi se bucura de aceleasi drepturi ca si ceilalti colegi ai sai.

Si ca el mai sunt vreo doi politisti care au cam sarit calul si totusi, conducerea IJ de Politie Bacau ii trateaza cu duhul blandetii. Pana cand?
O. MANDRILA

Ulima ora

Surse din IJ de Politie Bacau ne-au declarat insa ca cei din conducerea politiei bacauane n-ar fi de acord cu plata concediului medicat politistului bacauan, tocmai din motivele invocate de noi.

Adauga un comentariu

*