Bogdan Olteanu, aşteptat azi de angajaţii RAFO la Oneşti

Parlamentari băcăuani, autorităţi judeţene şi locale se vor deplasa azi la Oneşti pentru a analiza, împreuncă cu reprezentanţii Rafo, situaţia în care se află în acest moment rafinăria. Salariaţii RAFO l-au invitat la această dezbatere şi pe Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Rafinorii oneÅŸteni vor să obÅ£ină în acest fel sprijin pentru acceptarea de către AVAS a contractului de novaÅ£ie prin care Balkan Petroleum ÅŸi-a vândut acÅ£iunile la Calder – A International. „Domnului Bogdan Olteanu i-am lansat invitaÅ£ia în virtutea unui interes mai vechi pe care l-a manifestat acesta de a vizita Rafo.

Acum, pentru că organizăm vineri această întâlnire la Rafo l-am invitat pe preÅŸedintele Camerei DeputaÅ£ilor, în speranÅ£a că îşi va face timp ÅŸi pentru noi, deÅŸi obligaÅ£iile sale sunt, în acest moment, mult mai numeroase decât atunci când era parlamentar. Până acum doar doi dintre parlamentari au declinat categoric invitaÅ£ia, pentru că au un alt program pentru aceast sfârÅŸit de săptămână, aranjat cu mult înainte”, declară Ion Marian, liderul de sindicat de la Rafo.

Reprezentantul rafinorilor oneşteni a precizat că sindicaliştii vor să le prezinte societatea oficialilor şi să discute despre raportul imagine nefavorabilă, realizări concrete la Rafo în ultimii ani.

Adauga un comentariu

*