Un cercetator german rupe valul tacerii: Gripa aviara este o inselatorie

Un cercetator german rupe valul tacerii: Gripa aviara este o inselatorieDoctorul Stefan Lanka, născut la 27 septembrie 1963, la Konstanz, Germania, virusolog şi specialist în biologie moleculară, cu studii în Germania, Polonia şi Franţa, este cunoscut în cercurile ştiinţifice internaţionale drept „dizidentul SIDA“ pentru că a pus la îndoială existenţa virusului HIV încă din 1994. În ultimii ani a publicat numeroase articole în care demonstrează că nici măcar unul din virusurile relevante din punct de vedere medical nu a fost izolat şi nu există nici o dovadă a existenţei lor.

Politica şi mass-media şi-au propus să ne bage pe gat totul, de exemplu să ne convingă că păsările călătoare s-au infectat în Asia cu un virus foarte periculos, mortal. Aceste păsări bolnave de moarte zboară săptămani întregi.

Ele zboară mii de kilometri, infectează apoi în Romania, Turcia, Grecia şi în alte părţi găinile, gaştele şi alte păsări de curte, cu care nu au avut nici un contact, în cel mai scurt timp şi apoi mor.

Dar păsările călătoare nu se îmbolnăvesc şi nu mor, ci zboară mai departe, alte săptămani, alte mii de kilometri. Cine crede acestea crede şi că berzele aduc bebeluşii.

– Există gripă aviară?

– De la sfarsitul secolului al 19-lea s-au observat boli la păsările din crescătorii: albăstrirea crestei, scăderea capacităţii de depunere a ouălor, penaj tocit ÅŸi cateodată moartea acestor păsări.

Aceste simptome sunt cunoscute sub denumirea de pestă aviară. În sistemul actual de creştere a păsărilor în masă, mai ales în spaţii închise, foarte multe păsări sfarşesc zilnic ca urmare a acestui mod atipic de creştere.

Mai tarziu, aceste simptome nu au mai fost numite pestă aviară ci gripă aviară. De zeci de ani trăim în afirmaţia că responsabil este un virus purtător, pentru a ne îndepărta de la adevăratele cauze.

– Atunci cele 100 de milioane de păsări care au murit de gripă aviară au sfarÅŸit de fapt de stres ÅŸi/sau de lipsuri ÅŸi intoxicaÅ£ii ?

– Nu! Dacă o găină depune mai puÅ£ine ouă sau i se albăstreÅŸte creasta ÅŸi dacă la test se descoperă că este H5N1 pozitiv, atunci toate celelalte păsări sunt sacrificate prin gazare.

Aşa s-a ajuns la numărul de 100 de milioane de păsări moarte, doar posibil infectate cu H5N1. Dacă suntem mai atenţi, atunci putem întrezări în culise o strategie de cateva zeci de ani: În Occident, marile crescătorii se asanează, căci despăgubirile pentru păsările moarte de această epidemie se fac pe seama costurilor întregii populaţii, la preţul cel mai mare de piaţă, în timp ce în Asia şi peste tot unde se cresc păsări cu succes, piaţa de păsări este restricţionată voit şi distrusă sub îndrumarea FAO.

Toţi marii crescători de păsări din Occident îşi ţin de aceea gura şi au grijă, prin medicii lor veterinari, ca în cazul în care preţul de piaţă pentru păsări se află în scădere să primească de la aceştia un diagnostic de epidemie, pentru a putea valorifica păsările cu cel mai mare caştig faţă de posibilităţile unei economii normale, prin eliminarea întregului efectiv la preţul cel mai mare garantat de stat.

Adus la acelaşi numitor: este o înşelătorie modernă a subvenţiilor cu inducerea panicii, care, pe langă aceasta, garantează că nimeni nu va întreba de dovezi.

– Din ce cauze au murit cei 61 de oameni la care s-a descoperit H5N1?

– Există doar foarte puÅ£ine rapoarte oficiale în care sunt descrise simptomele ÅŸi ce fel de tratamente s-au făcut.

Aceste cazuri sunt clare: oameni cu simptome de răceală, care au avut nenorocul să cadă în mainile vanătorilor de H5N1 şi au fost omoraţi cu tratament de chimioterapie în cantităţi demente, care ar fi trebuit să distrugă virusul fantomă.

Izolaţi în cort de plastic, înconjuraţi de nebuni în costume de astronauţi şi morţi din cauza cedării mai multor organe.

– Ce înseamnă totuÅŸi acest H5N1 de care tremură întreaga lume?

– „H“ este pentru hemaglutinină ÅŸi „N“ pentru neuraminidază. Pseudo-virusologii afirmă că în înveliÅŸul viruÅŸilor gripei se găsesc proteine de tip hemaglutinină ÅŸi proteine de tipul enzimei neuramidază. Sub denumirea de hemaglutinine în biochimie sunt cunoscute substanÅ£e diferite, nu doar proteine, care combină hematiile (globulele roÅŸii) între ele.

Pseudo-virusologii au fost de acord că în învelişul viruşilor gripei se găsesc 15 tipuri de proteine diferite care au calităţile hemaglutininei.

„5“ este pentru al cincilea tip unei proteine afirmate, care din nou a fost depistată indirect. Pentru a stabili dacă există virusul gripei, în laborator se amestecă hematii cu probe în care se presupune că există virusul afirmat.

Dacă aceste hematii se unesc, atunci se afirmă că hemaglutinina dintr-un virus gripal ar fi responsabilă de această unire, fără ca vreodată dintr-o probă sau un astfel de amestec să se fi izolat un virus, ca să nu spunem că nu s-a văzut niciodată.

Din felul în care se realizează aceste legături, la fel cum făceau şi „văzătorii“ din Asterix şi Obelix, se conchide despre ce tip de hemaglutinină este vorba.

Acestor cercetători le stau la dispoziţie o multitudine de procedee de testare, care le asigură, prin compunerea lor, să fie arătat exact acel tip de hemaglutinină pe care l-a presupus dinainte cercetătorul care testează.

În acelaşi mod se petrece şi cu enzima neuramidază, care se afirmă că este un component al învelişului viruşilor gripei.

Pseudo-virusologii afirmă că există 9 tipuri diferite ale acestei enzime. În realitate neuramidaza este o enzimă care reglează tensiunea de suprafaţă prin scindarea în particule a unui aminoglucid numit acid neuraminic, ceea ce este determinant pentru funcţionarea corectă a metabolismului.

Analog cu hemaglutinina „virală“ există o multitudine de procedee de testare comerciale, care „indică“ exact rezultatul, adică tipul de neuramidază, pe care l-a presupus dinainte virusologul „văzător“.

Deci nu este de mirare că a dispărut fără urmă curcanul aparent mort din cauza virusului H5N1 al ţăranului de 73 de ani Dimitris Kominaris de pe insula Inousses din Marea Egee, nici în laboratorul britanic de referinţă nu a ajuns vreo probă din Grecia, dar mass-media clarvăzătoare a relatat că deja prima probă confirmă suspiciunea.

Pentru a depista H5N1 nu este nevoie de probe, căci aici este vorba, ca şi în alte epidemii afirmate, despre o acţiune plănuită, pentru a ne induce starea de panică din motive politice.

– ÃŽn mass-media se arată mereu fotografii ale viruÅŸilor gripei aviare ÅŸi ale gripei. ÃŽn unele din aceste fotografii se văd niÅŸte formaÅ£iuni sferice. Acestea nu sunt viruÅŸii?

– Nu! ÃŽn primul rand aceste formaÅ£iuni sferice, care ar trebui să fie viruÅŸii gripei, ÅŸi recunoscute de orice microbiolog sunt particule create artificial din grăsimi ÅŸi proteine.

Se poate verifica aceasta întreband de o publicaţie ştiinţifică în care să fie prezentate aceste imagini, unde este descris şi documentat conţinutul. Nu există nici o astfel de publicaţie.

În al doilea rand, fotografiile care ar trebui să reprezinte viruşii gripei aviare înseamnă pentru orice biolog componente absolut normale ale celulelor, sau arată chiar celule întregi, care tocmai se află în procesul de export sau import de particule celulare sau metabolice.

Din nou laicul poate verifica aceasta foarte simplu, întreband de publicaţia care stă la bază şi din care provin aceste fotografii: el nu va primi niciodată vreo publicaţie.

Breasla celor ce induc starea de panică nu divulgă aşa de uşor fundamentul comercial pentru care au făcut această înşelăciune cu experienţele de laborator şi pe animale.

Dacă sunt întrebate agenţiile de fotografiere sau la Agenţia de presă germană DPA de unde şi-au procurat fotografiile, atunci acestea te îndrumă la Autoritatea americană pentru epidemii CDC a Pentagonului.

De la acest CDC provine singura fotografie a afirmatului H5N1. Această fotografie arată secţiunea longitudinală şi totodată diametrală a tuburilor din celule, care au fost omorate în eprubetă.

Aceste tuburi se numesc în literatura de specialitate microtubuli şi au rolul de transport şi de comunicare între celule şi la diviziunea celulară.

Adauga un comentariu

*