Oneştiul ar putea să mai aibă parte şi de alte concedieri

După Rafo şi Carom, la Oneşti Termo este cea de-a treia societate cu probleme. Deja 90 de persoane au primit preaviz, iar societatea ar putea intra într-un proces de restructurare echivalent însă cu închiderea.

Ministrul Economiei şi Comerţului, Codruţ Şereş, şi-a exprimat intenţia de a face profitabile termocentralele din ţară.

Una din variante ar fi combinarea termocentralelor cu hidrocentralele. Deşi nu s-a stabilit încă nimic pe cale oficială, pe platforma oneşteană deja lumea a intrat în panică.

„Nu ÅŸtim să se fi hotărât ceva la Ministerul Economiei ÅŸi ComerÅ£ului sau la conducerea Termoelectrica. Oricum, noi suntem cuprinÅŸi în planurile de reorganizare mixtă. Există mai multe variante, dar deocamdată nu ÅŸtiu ce se va întâmpla”, a declarat pentru Amos News directorul tehnic al Termo OneÅŸti.

La Oneşti însă 90 de angajaţi ai Termo se află în preaviz fiind primii concediaţi ai secţiei CET II, aflată în reorganizare.Vasile Şova, consilier local PNL şi membru în conducerea sindicatului de la Termo, a precizat că nu deţine informaţii despre soarta societăţii.

În acelaşi timp însă, întreaga Platformă aşteaptă veşti. Surse neoficiale au precizat însă pentru Amos News că situaţia pe platformă s-ar putea înrăutăţi.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*