Fără „fumuri” la Bacău

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog a organizat miercuri, 31 mai 2006, o serie de manifestari dedicate Zilei Mondiale impotriva Fumatului. Institutia Prefectului – judetul Bacau a fost partenera alaturi de alte institutii din judet, in campania “Fii SMART fara FUMAT”, care s-a desfasurat pe o perioada de aproximativ trei luni.

Evenimentul a debutat cu o dezabatere intre doua echipe formate din elevi ai unor licee din Bacau, avand ca tema “Fumatul interzis in locurile publice”, continuand cu o masa rotunda formata din reprezentantii ai autoritatilor locale, directori de scoli si licee, care au dezbatut subiectul “Dezvoltarea unei strategii comune in domeniul reducerii cererii de tutun”.

Evenimentul a continuat cu festivitatea de premiere a lucrarilor selectate la faza locala a concursului de mesaje si afise antifumat “Fii SMART fara FUMAT”, urmand o piesa de teatru jucata de elevii mai multor licee bacauane. Actiunea s-a incheiat cu o campanie stradala care a fost organizata in centrul municipiului, cuprinzand o expozitie “Da-mi o tigara pentru un zambet”.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*