Aviara sub lacat

Stiti de ce gripa aviara n-o sa mai faca multi purici in Romania? Pentru ca e tratata cu indiferenta si are si virusul asta mandria lui.

Dincolo de banc, am vazut niste filme americane (ce-i drept fictiune) cu virusi scapati de sub control, care infecteaza multi – multi oameni si iese armata si ii baga la carantina, ba ii mai si impusca pe aia care vor sa fuga din focar.

Bine, si dupa aia vine batausu’ ala de Steven Seagal care gaseste o planta cu care indienii vindecau bolile si ii pune pe soldati sa culeaga flori si sa le arunce din elicopter sa faca virusatii ceai. Prostii.

Sunt prea batran ca sa mai cred in coincidente asa ca nu pot crede ca de a doua izbucnire a gripei aviare nu s-a stiut mai din timp. De fapt, eu nu cred nici ca se poate vorbi de o a doua izbucnire pentru ca nu sunt convins ca a fost vorba vreodata de o stingere a focarelor.

Parerea mea e ca a fost vorba doar de o mascarada politica necesara in asteptarea raportului de tara. Baietii au pus frumos gunoiul sub pres si batista pe tambal cu gandul ca vor prosti UE. Gandeau ca, dupa ce stupizii aia vor anunta ca ne vor primi in curtea lor, se va gasi o modalitate sa se dreaga busuiocul.

Mai nou, analizele facute la Londra – unde e singurul laborator care poate spune cu certitudine ca da, este gripa aviara – sunt tinute sub sapte lacate pentru ca ar fi, chipurile, secret de serviciu. Aceasta secretomanie vine sa alimenteze o teorie a conspiratiei care se raspandeste prin tara si anume ca nu avem gripa aviara si ca totul ar fi o manipulare menita sa ne distruga industria avicola.

Concluzie: Au reusit romanii sa compromita comunismul, capitalismul, de ce nu ar fi in stare sa compromita si gripa aviara?!

Razvan BIBIRE

Adauga un comentariu

*