Primaria revolutioneaza trecerile de pietoni

Primaria revolutioneaza trecerile de pietoniOperatiunea „gardutul” aduce ceva bani in buzunarul executantului dar in acelasi timp ne scoate altii noua, locuitorii municipiului. Ca se ingradeste spatiul verde n-ar fi nimic, dar cei care se ocupa cu asa ceva in cadrul Primariei dovedesc ca nu se pricep la nimic. In mai multe locuri din oras au fost montate garduturi care obtureaza trecerile de pietoni.

In afara faptului ca de-abia te poti strecura printre ele, sunt si stramb asezate, pietonii fiind nevoiti sa circule pe strada si sa se expuna pericolului de accidente.

O mama cu un landou in care se afla un copil a trebuit sa faca dovada unei indemanari iesite din comun pentru a ajunge cu landoul pe trotuar, ramanand mai mult timp intr-un echiliubru precar pe strada, sub amenintarea masinilor care circulau pe langa ea.

Unde mai pui ca un cetatean care circula intr-un carucior pentru invalizi nu mai poate folosi trecerea de pietoni, tot din acelasi motiv, ci trebuie sa se plimbe pe Stefan cel Mare pana gaseste un loc sa poata urca pe trotuar.

Da, dar acolo trebuie ajutat, ca nu exista acea panta speciala pentru invalizi!

Comentarii

  1. tzopescu a zis:

    incepe sa nu mai mai mire nici o traznaie a autoritatilor locale. sunt mai mult decat niste incompetenti deci nu cred putem sa le cerem prea mult…poate demisia…

Adauga un comentariu

*