Primaria Onesti va reabilita baza sportiva

Parcul Sportiv Municipal Onesti, care include in special terenurile de handbal si de tenis de camp, va intra in scurt timp in repara]ii de anvergura, dupa cum a anun]at Emil Lemnaru, primarul din Onesti.

La terenul de handbal, dotat cu instala]ie de nocturna, se vor efectua repara]ii la tribune, unde s-a constatat ca au fost rupte cateva sute de scaune din material plastic.

“In privin]a terenurilor de tenis, acestea au nevoie de zgura in permanen]a – a precizat primarul Emil Lemnaru. Noi vom cumpara zgura, pe care o vom pune mai inaintea desfasurarii Cupei ‘Stejarul’, o competi]ie importanta pentru orasul nostru, care a devenit deja tradi]ionala”.

In ultimii ani, tenisul de camp a avut rezultate din ce in ce mai bune la Onesti, motiv pentru care autorita]ile locale sunt preocupate si de intre]inerea corespunzatoare a terenurilor.

“Parin]ii copiilor care practica acest sport vor si ei sa ne dea o mana de ajutor”, a precizat Constantin Florian, consilier local si presedinte al PD Onesti.

Unul dintre cei care s-au ocupat in permanen]a de intre]inerea terenurilor de tenis este profesorul Emil Tintaru, care se numara printre organizatorii principali ai Cupei “Stejarul”, competi]ie care ajuns la a XX-a edi]ie si va avea loc in aceasta vara.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*