Cupa Aerostar la minifotbal

Intre 24 si 27 mai, la Complexul sportiv „Aerostar” Bacau se desfasoara competitie de minifotbal pentru elevii de clasele V – VIII din scolile generale din judet. Participa un numar de opt echipe, reprezentand scolile „Constantin Platon”,”Miron Costin”, 8, 15, 20, 21, precum si scolile din comunele Nicolae Balcescu si Hemeiusi.

Jocurile se disputa pe doua grupe de varsta, mica si mare, dimineata intre orele 8 – 11, 30 si dupa-amiaza, intre orele 17 – 20. Semifinalele si finalele vor avea loc sambata, 27 mai, la ora 8 si 19.

Scopul organizarii acestei competitii este de a oferi copiilor bucuria unor jocuri organizate in conditii profesioniste, teren sintetic, nocturna, de a intretine si consolida o traditie si nu in ultimul rand pentru descoperirea copiilor talentati”, ne-a declarat Emil Voicu, seful Centrului de copii si juniori AEROSTAR Bacau.

Primele rezultate de miercuri dimineata: Grupa mica, Sc. N. Balcescu – Sc. 21 4 – 0; Sc. 15 – Sc. „Constantin Platon” 1 – 0; Grupa mare: Sc. N. Balcescu – Sc. 20 3- 0; Sc. 21 – Sc. 15 5 – 0.

D. MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*