In timp ce prefectul minte presa, 100.000 de felicitari electorale distribuite cu bani publici

Desi raportul de monitorizare de saptamina trecuta nu a indicat data sigura a aderarii Romaniei la UE – 1 ianuarie 2007, primul-ministru Tariceanu trimite mesaje de felicitare alegatorilor. Contribuabilii bacauani au si ei parte de felicitarile premierului. Astfel, peste 100.000 de felicitari au ajuns la Prefectura Bacau si urmeaza a fi distribuite mai ales in mediul rural. Culmea e ca prefectul Gabriel Berca a negat initial vehement in fata presei existenta felicitarilor, dupa care a recunoscut ca transportul a sosit fara stirea lui. Asta in timp ce surse din institutie confirma faptul ca o parte din felicitari vor fi distribuite chiar cu masina Prefecturii! Adica pe (alti) bani publici.

Europa 2007 este titlul misivei, iar premierul pozeaza alaturi de steagul Uniunii Europene. Redam mai jos mesajul integral al felicitarii:

“Stimata Doamna/Stimate Domn,

Romania a depus eforturi extraordinare pentru a adera la Uniunea Europeana. Dumneavoastra ati contribut din plin la acest proces istoric. Raportul de tara confirma faptul ca Romania are toate sansele sa isi atinga destinatia europeana in 2007. Guvernul pe care il conduc isi asuma intreaga raspundere, in fata Dumneavoastra, pentru consolidarea viitorului europen al Romaniei.

Va multumesc in numele intregii echipe de guvernare pentru sustinerea si eforturile Dumneavoastra. Sunt convins ca, incepand cu 2007, aceste eforturi vor fi rasplatite pe masura.

Cu respect,
Calin Popescu-Tariceanu
Prim-Ministru al Romaniei”

Comentarii

  1. maruis a zis:

    nenorociti, ordinari, mincinosi… lumea e inebunita cu gripa, cu nivelul de trai, iar astia isi fac campanie pe bani publici. cit despre prefect, faptul ca minte nu e o surpriza, doar e prietenul de catarama al primarului minciunica, de fapt slugoiul lui de casa

  2. thunder a zis:

    credeam ca te ai obisnuit deja ca toti politicienii sa minta doar ca unul o face mai mult unul mai putin, in functie de interese.si nu conteaza daca prefectul berca e sluga primarului minciunica stavarache sau invers problema e ca ambii sunt sluga celor mari de la bucuresti si fac tot ce le cere fisa postului de sluga adica, printre sarcini mentionez: pupatul in fund si distrugerea orasului si chiar a judetului bacau

Adauga un comentariu

*