E.ON Moldova lasă gările din Moldova în beznă

Mai multe gări din judeţul Bacău vor rămâne, de miercuri, fără energie electrică. E.ON Moldova a decis să întrerupă furnizarea energiei electrice la mai multe puncte de consum al CNCFR pentru că respectiva societate nu şi-a achitat, la timp, facturile.

Sistarea vizează mai multe halte ÅŸi cantoane din zona Moldovei. „ÃŽncetarea alimentării cu energie electrică a punctelor de consum stabilite nu va afecta siguranÅ£a circulaÅ£iei sau orarul trenurilor de călători sau de marfă”, a precizat Lucian Luca, purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova SA.

Amos NEWS

Comentarii

  1. tzopescu a zis:

    dupa cum am zis si vizavi de alt articol citimai mai oameni buni ce publicati inainte de postati articolele.
    citez din articol: „Sistarea vizează mai multe halte ÅŸi cantoane din zona Moldovei. “Începerea alimentării cu energie electrică a punctelor de consum stabilite nu va afecta siguranÅ£a circulaÅ£iei sau orarul trenurilor de călători sau de marfă”
    Inceperea furnizarii energiei electrice sai incetarea? ori confund eu cuvintele limbii romane dupa 20 de ani de scoala…m-as mira totusi

  2. Multumim inca o data de observatie. Chiar daca vina in cazul de fata a fost a agentiei in proportie de 90 la suta. Am remediat.

  3. thunder a zis:

    de unde stii ca nu le confunzi? =)) .in caz ca nu ai observat limba romana, de cand au cumparat strainii toate intreprinderile si firmele de interes si care pe deasupra scoteau profit,s-a schimbat :p.dc zici ceva de fapt inseamna invers: nu inseamna da si invers :)).inca astept sucul :p

  4. tzopescu a zis:

    sucu’ la salar :))

Adauga un comentariu

*