Demisii in bloc la PNG Bacau

Presedintele interimar al organizatiei municipale a PNG Bacau si-a dat astazi demisia din partid iar gestul sau a fost urmat de majoritatea sefilor organizatiilor de cartier.

Schimbarea din functie a presedintelui PNG Bacau, Ilie Barzu, urmata de excluderea sa din partid pe motive inca necunoscute a declansat un scandal de proportii in partidul lui Becali.

Proaspat instalat in fotoliul de presedinte interimar al organizatiei municipale, Catalin Dinu a anuntat marti, 23 mai, ca demisioneaza din functie dar si din partid. Gestul sau a fost imitat de majoritatea celor 30 de presedinti de organizatii de cartier din Bacau.

Motivul invocat a fost schimbarea abuziva din functie si excluderea din partid a lui Ilie Barzu, cel care a construit in ultimii ani organizatia municipala.

„Nu au fost nici un fel de probleme cata vreme partidul avea foarte putin in sondaje” – spune Barzu. Dupa ce PNG a inceput sa creasca au inceput sa apara frictiunile.

Demisionarii spun ca vor crea o organizatie non-guvernamentala al carei nume provizoriu este Euro Civica, si se vor implica in actiuni sociale si educative. Cel putin pentru moment.

Barzu a intrat in PNG in 2004, odata cu fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu.

Comentarii

  1. Stam, latram, ne agitam uitandu-ne la TV, citind presa, ascultand palavragii, fie lingai ai acelorasi stapani pe care ii detestam din inima, fie caini calcati pe coada precum noi. Toti sporovaind, criticand, aparand. Toti irosind hartie si curent electric, cu fix acelasi rezultat.

Adauga un comentariu

*