Stiinta redivivus

Bacaul va avea din nou echipa de top in handbalul masculin. Dupa multi ani de absenta in handbalul de mare performanta, orasul nostru va deveni din nou o forta de temut.

Exista o zicala care circula de vreo cativa ani prin lumea handbalului. Si anume: “Daca aduni toti bacauanii de prin tara si din strainatate, faci echipa campioana”. Adevarat. Si de ce n-am face? Intrebare pe care ne-am pus-o toti la un moment dat si ne-o mai punem inca plini de speranta. Iata ca aceasta intrebare a rasarit si in mintea celor care chiar ar putea face asa ceva. Astfel, proiectul tinut secret pana acum ceva timp capata forma si amploare.
Astfel, Consiliul Local Bacau, in colaborare cu Dedeman si clubul universitar Stiinta, a luat taurul de coarne si a inceput sa dea telefoane incolo si incoace. Surpriza! Nu a facut-o degeaba. Este o certitudine! Din toamna, avem echipa serioasa.

“Marii bacauani”, pe baricade

Astfel, dupa nesfarsite pelerinaje pe la echipe de top din Romania si din strainatate, baietii pe care cu totii ii tinem minte ca ultima echipa cu staif a noastra au unde se intoarce. Astfel, Armanu si Tancau au acceptat provocarea. Baietii vin in toamna sa se apuce de treaba. Lor li se va alatura adevarata legenda a handbalului masculin romanesc, Leonard Bibirig, iar pentru completare, se vor legitima la viitoarea echipa Stiinta Municipal Dedeman Bacau si Marius Bondar, Spiridon si Tucanu. Obiectivul – promovarea imediata in Liga Nationala si formarea unei echipe competitive care sa se califice cat mai repede intr-o cupa europeana. Responsabilul principal de realizarea acestor performante va fi Dorel Sanie, fostul director tehnic al marii echipe Fibrexnylon Savinesti, care a acceptat propunerea bacauanilor de a prelua destinele Stiintei.

Hornea iese din schema

Actualul antrenor al echipei bacauane, Constantin Hornea, nu mai apare in viitoarea organigrama a Stiintei. Astfel, el va fi inlocuit de Leonard Bibirig si de Gabi Armanu pe banca tehnica a formatiei universitare. Cei doi nu vor ezita insa sa intre si in teren, dupa modelul Marianei Tarca la Rulmentul Brasov.

Comentarii

  1. carmen doina a zis:

    Super.Ma bucur tare ca Leonard Bibirig va veni la Bacau.Sper sa pot ajunge si eu la unul din meciuri,in toamna.

  2. e super sa se faca echipa
    Aduceti-l pe Armanu ca e bacauan adevarat,

Adauga un comentariu

*