Constantin Avram a demisionat din PD

constantin avramO poveste cu final asteptat, asa ar putea fi considerata demisia din Partidul Democrat anuntata, duminica, de Constantin Avram. Dupa ce-a fost schimbat din functia de subprefect al judetului in toamna trecuta, relatiile reci dintre acesta si conducerea organizatiei PD (in primul rand, cu presedintele Vasile Nistor) au atins cota de zero absolut.

Precizand ca regreta „despartirea de anumiti oameni din partid”, Avram nu l-a atacat pe fostul sau sef politic decat voalat: „Ce-i reprosez lui Nistor este lipsa totala de comunicare. In rest, are dansul destule sa-si reproseze.”

Discursul de adio s-a axat in principal pe lipsa reperelor morale la cei numiti „oamenii din politica, nu oameni politici, vinovati ca au inversat triada tara-partid-interes personal in favoarea lor si au inceput cu umplerea buzunarelor proprii.” Constantin Avram nu a vrut sa vorbeasca la concret despre viitorul sau politic si a preferat sa sublinieze ca mai are „un dram de speranta” pe care il va canaliza, dupa o pauza de gandire, spre o echipa care sa-i confirme asteptarile.

Presedintele PD Bacau, Vasile Nistor, a declarat presei locale ca „domnul Avram este o pierdere, dar cred ca la domnia sa a fost o lipsa de experienta politica. Dupa ce se va maturiza, se va intoarce intr-un partid unde a cunoscut adevarata democratie. Nu va avea viitor in alt partid si se va intoarce in PD.” (N.B.)

Adauga un comentariu

*