Ipocrizia politica dusa la cote maxime: Tariceanu a inceput deja campania electorala

Desi raportul de monitorizare de marti nu a indicat data sigura a aderarii Romaniei la UE – 1 ianuarie 2007, primul-ministru Tariceanu trimite mesaje de felicitare alegatorilor. Contribuabilii au primit vineri in cutiile postale felicitari direct de la premierul Romaniei si aceiasi fluturasi au putut fi gasiti la oficiile postale din Capitala.

Europa 2007 este titlul misivei, iar premierul pozeaza alaturi de steagul Uniunii Europene. Redam mai jos mesajul integral al felicitarii:

„Stimata Doamna/Stimate Domn,

Romania a depus eforturi extraordinare pentru a adera la Uniunea Europeana. Dumneavoastra ati contribut din plin la acest proces istoric. Raportul de tara confirma faptul ca Romania are toate sansele sa isi atinga destinatia europeana in 2007. Guvernul pe care il conduc isi asuma intreaga raspundere, in fata Dumneavoastra, pentru consolidarea viitorului europen al Romaniei.

Va multumesc in numele intregii echipe de guvernare pentru sustinerea si eforturile Dumneavoastra. Sunt convins ca, incepand cu 2007, aceste eforturi vor fi rasplatite pe masura.

Cu respect,
Calin Popescu-Tariceanu
Prim-Ministru al Romaniei”

O intrebare simpla de contribuabil: pe banii cui au fost realizate aceste felicitari domnule prim-ministru, si care este firma care a executat lucrarea?

sursa : hotnews

Adauga un comentariu

*