Inaugurarare de locuinţe ANL în Bacău

ÃŽn cartierul ANL din zona „Bucegi” a municipiului Bacău au fost inaugurate 70 de locuinÅ£e pentru chiriaÅŸi. „Sunt garsoniere ÅŸi apartamente cu două camere. Acestea s-au acordat pe baza criteriilor stabilite de lege ÅŸi a punctajului pe care l-a avut fiecare solicitant de locuinţă ANL”, a declarat Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău.

Noile locuinţe ai o suprafaţă între 40 şi peste 60 de metri pătraţi. chiria lunară variază şi ea între 160.000 de lei şi 200.000 de lei vechi. Locuinţele au fost predate chriaşilor la cheie şi au toate utilităţile, de la energie şi până la gaze şi nu aşa cum s-a întâmplat cu alţi beneficiari de case ANL care s-au trezit că trebuie să aştepte luni întregi până s-a rezolvat şi această problemă.

„Am stat până acum la socrii mei, împreună cu cumnata ÅŸi copilul. Eram mulÅ£i într-un spaÅ£iu foarte mic. Am depus cerere de trei ani ÅŸi jumătate ÅŸi acum am obÅ£inut această locuinţă. Sunt mulÅ£umită că avem toate utilităţile”, ne-a declarat Ioana Moisei, unul dintre chiriaÅŸi.

La blocurile ANL în care s-au inaugurat astăzi cele 70 de apartamente s-a lucrat din 2004 şi până în acest an. Din cele 335 de locuinţe, Primăria Bacău mai are la dispoziţie 60 de apartamente care vor fi şi ele predate chiriaşilor care stau pe listele de aşteptare, cel mai probabil, într-o lună.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*