Trei pentru Coreea!

Prezenti in tribuna oficiala a stadionului Municipal, doi impresari din Coreea de Sud au pus ochii pe bacauanii Bobi Verdes, Adrian Gheorghiu si Marius Dobos. Impresarii coreeni s-au interesat la finalul partidei de sambata de situatia contractuala a celor trei.

Veniti la meci pentru a-i urmari in special pe jucatorii Sportului Studentesc, cei doi agenti de jucatori coreeni nu au trecut cu vederea evolutia buna a jucatorilor echipei antrenate de Cristi Popovici.

„Suntem interesati de Ionut Mazilu si Tibi Balan. Ii urmarim de ceva vreme si speram ca la finele acestui sezon sa putem lua macar pe unul dintre ei. De la Steaua ii urmarim de mai mult timp pe Baciu si Oprita. Ca sa fim drepti, ne intereseaza orice jucator de valoare din campionatul Romaniei.

De la Bacau ne-au placut numerele 24, 18 si 19(n. r. Verdes, Gheorghiu, Dobos). Miercuri, la meciul cu Steaua, vom veni din nou si speram ca evolutia lor sa fie la fel de buna. Ne vom interesa si de situatia lor contractuala.

Vom discuta mai pe larg cu oficialii cluburilor sa vedem care sunt pretentiile financiare”, au spus impresarii. Cei doi agenti coreeni au venit la Bacau insotiti de Marius Ianuli, team manager la Steaua, acesta spunand ca nu poate da foarte multe amanunte despre ce jucatori din Ghencea au venit coreenii.

„Mi s-a spus ca trebuie sa vin la Bacau cu ei. Asta am facut. Nu stiu exact pentru ce fotbalisti au venit sa trateze. Nu este treaba mea. Eu sunt gazda lor. Atat si nimic mai mult. La finalul jocului, coreenii au afirmat ca nu reprezinta un club anume.

„Fotbalul romanesc are jucatori foarte buni care ne intereseaza. Ii putem duce la orice club din prima liga a Coreei. Este posibil orice. S-a intamplat de multe ori sa venim pentru un jucator anume, si sa descoperim pe altii. Nu mai avem incredere in casetele video.

Jocurile pe viu sunt cele mai elocvente pentru a ne da seama de potentialul jucatorilor. Vom sta in Romania sa urmarim si derby-ul Sportul-Steaua, si apoi vom trage linie”, au conchis agentii coreeni.

„Este bine ca lumea ne mai baga in seama”

Gheorghe Chivochian a spus dupa meci ca orice jucator de la Bacau este liber sa plece, dar nu mai in conditiile impuse de club. „E foarte bine ca mai suntem si noi bagati in seama, dupa rezultatele proaste din ultima vreme.

Daca impresarii coreeni au spus ca au pus ochii pe cativa jucatori de la noi e bine. Ii asteptam si miercuri, la meciul cu Steaua, si vom vedea atunci daca vor face o propunere concreta. Sunt demult in fotbal si pana la a parafa actele vreunui transfer mai e cale destul de lunga”, a spus presedintele executiv al moldovenilor.
Adi ENASOAIE

Adauga un comentariu

*